Haberler

97 yaşındaki Esma Şahin bayramda ziyaret edildi

Güncelleme:

Samsun'un Çarşamba ilçesinde yaşayan 97 yaşındaki Esma Şahin, Ramazan Bayramı dolayısıyla yakınları ve mahalle sakinleri tarafından ziyaret edildi. Mahallenin en yaşlısı olan Esma Şahin'i, yakınları ve mahalle sakinleri de bayramda yalnız bırakmadı.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde yaşayan 97 yaşındaki Esma Şahin, Ramazan Bayramı dolayısıyla yakınları ve mahalle sakinleri tarafından ziyaret edildi.

Çınarlık Mahallesi'nde çocuklarıyla yaşamını sürdüren Esma Şahin'i, yakınları ve mahalle sakinleri de bayramda yalnız bırakmadı.

Mahallenin en yaşlısı olan Esma Şahin'in gelini Nurcan Şahin, kayınvalidesinin 20 yıldır kendisiyle yaşadığını belirterek, "Son 4 yıldır yatalak. Bayramlarda mahallemizde büyüklerimizi ziyaret etmek geleneksel bir adettir. Esma Nine'nin 11 çocuğu var, 7'si hayatta. Ayrıca 20 torunu ve torunlarının çocukları bulunuyor." dedi.

Esma Şahin'i ziyaret için İstanbul'dan gelen torunu Burhan Şahin, her bayramda mahalle sakinlerinin birbirini ziyaret ettiğini belirterek, "Öncelikle büyükler ve hastalar ziyaret edilir. Kimlikteki yaşı 97 olarak görünse de biz yaşının biraz daha fazla olduğunu düşünüyoruz. Büyüklerimizi ziyaret ederek çocuklarımızın da birbirini ziyaret etmesini sağlamak istiyoruz. Mahallenin en yaşlısı bu evde olduğu için herkes buraya gelip bayramlaşıyor." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Çarşamba Samsun Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title