Haberler

3galatasaray ve Hcl Me Tablet Arasında Sponsorluk Anlaşması İmzalandı

Başkan AYSAL BİZİM BEŞİKTAŞ İLE SAHAMIZI PAYLAŞMAMIZ KONUSUNUN BEŞİKTAŞ İLE İLGİSİ YOK.

Başkan AYSAL BİZİM BEŞİKTAŞ İLE SAHAMIZI PAYLAŞMAMIZ KONUSUNUN BEŞİKTAŞ İLE İLGİSİ YOK. STADIMIZIN KULLANILMASI GENEL KURULU BAĞLIYOR

Galatasaray Spor Kulübü ile teknoloji firmalarından Hindistan merkezli HCL ME Tablet arasında Türk Telekom Arena'da sponsorluk anlaşması imzalandı. Anlaşma gereği sarı-kırmızılılar 1,5 milyon dolarlık bir ücreti de kasasına koydu. HCL ME Tablet'in Galatasaray Spor Kulübü Resmi Sponsoru olduğu anlaşmanın imza törenine; Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, HCL Infosystems Ltd. EMEA Bölge Başkanı Srinath Nagarajan, Galatasaray Spor Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve Proline Teknoloji (HCL Türkiye ) Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Hüseyin Şefik katıldı. HCL Me Tablet, 2013-2014 sezonunda geçerli olmak üzere Galatasaray Futbol A Takımı'nın şort, erkek voleybol takımının kol bandı sponsoru oldu. İmza töreninde kısa bir konuşma yapan başkan Ünal Aysal, sponsorluk anlaşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aysal, Son on yılda gösterdiği hızlı büyüme ile dünyanın sayılı ekoloji şirketleri arasında yer alan HCL'nin ME tablet serisiyle Türkiye pazarına girer girmez Galatasaray markasıyla buluşmasından ve sonucundan ortaya çıkan bu değerli iş birliğinden büyük memnuniyet duyuyoruz sözleriyle duygularını ifade etti. HCL'NİN gibi global markalarla olan iş ortaklıklarının önemine dikkat çeken Aysal, bu anlaşmaların gerek saha içi, gerekse de saha dışında sarı-kırmızılı takımın büyümesi ve başarılı olmasına yardımcı olacağını belirtti.

SADECE 1905 ADET

Galatasaray için özel tasarım tablet hazırlayan HCL ME Tablet sarı-kırmızılı taraftarlara satılmak üzere 1'den 1905'e kadar numaralandırılmış sadece 1905 adet üretilen Limited Edition ME Tablet GS 1905 hazırladı.

AYSAL'DAN ESPRİLER!

HCL EMEA Bölge Başkanı Srinath Nagarajan, 1 numaralı tableti başkan Ünal Aysal'a takdim ederken, 1905 numaralı tableti icra kurulu başkanı Lütfi Arıboğan'a verdi. Bu duruma esprili bir şekilde yaklaşan Aysal, Arkadaşlar 1 numaralı tablet daha sonra çok yüksek bir fiyata satılacaktır diyerek herkesi güldürdü. Esprilerine devam eden Aysal, Lütfi Arıboğan'a 1905. tablet verilince Gerisi de sizin dedi.

ARDA'YI BEKLEYELİM

Bir basın mensubunun Srinath Nagarajan'a bir transferi üstlenecek misiniz şeklindeki soruya Hintli yönetici O benim işim değil derken, Aysal O benim işim dedi ve ardından transferler konusunda önemli bilgileri verdi. Aysal Arda ile ilgili transfer söylentilerini Arda Türkiye'de çok sevilen bir oyuncu Arda'nın dönüşü olacaksa da Galatasaray'a olacaktır. Atletico Madrid kulübü bu konuda çok hassas. Bu transferi fazla kurcalamamızı rica ettiler. Her gün bu soru sorulduğuna göre kurcalamam gerekecek. Biraz daha bekleyelim sözleriyle değerlendirdi.

AYSAL'IN KONUŞMASINDAN SATIR BAŞLARI...

-Kurumsallaşma Galatasaray'ın olmazsa olmazıdır. En ciddi çalışmalarımız bu sahada yapılmaktadır. İleride bu daha da net görülecektir. İdealimiz ve beklentilerimiz Galatasaray'da her şeyin ileriye giden bir saat düzeyinde, tıkır tıkır çalışmasıdır. İşletmecilik yönünde benim 40 senelik tecrübeme rağmen algılamakta bazen zorlandığım bir sektör. Önümüzdeki 1-1.5 yıl içerisinde Galatasaray camiası bu çalışmasını bitirmiş olacaktır.

-Göreve geldiğimizde dört ana maddeden bahsettik. Sportif başarı, mali başarı, kurumsallık ve marka değeriydi. Biz Galatasaray olarak Asya ve Orta Doğu spor dünyasının bir yerde bayrağını taşımak istiyoruz. Böylece daha güçlü sponsorlar ve büyük halk tabakaları Galatasaray'ın arkasında destekçisi olacaktır.

-Federasyon konusunda bir sohbet sırasında bu değişikliği yapmayan değişir dedim ancak ben değiştiririm demedim. Böyle bir gücüm yok. Galatasaray'ın gerçekleştirmek isteği ve haklı olduğunu düşündüğü konularda elimizden gelen tüm gayreti göstermek zorundayız. ya Avrupalısınız ya da değilsinizdir. ya Avrupa'ya gireceğim diye çalışıyorsunuz, AB Bakanlığı kuruyorsunuz ve bundan vazgeçmedik diye her gün mesaj veriyorsunuz veyahut da kendi işinize geldiği vakit de bazı şeyleri görmezden geliyorsunuz. Gerekiyorsa yurt dışındaki hukuki kademeleri zorlayacağız. Türkiye ya bir Avrupa ülkesinin ya da tek başına bir adadır.

-Lütfi Arıboğan ve Ebru Köksal hakkındaki iddialara cevap Bu arkadaşlarımız Federasyonda profesyonel olarak çalışmaktaydı. Hiçbir kulübe en ufak bir zarar vermediklerine kanaat getirdiğim için onları Galatasaray'ın içinde göreve aldım. Böyle bir riski almazdım yoksa. Galatasaray hiçbir riski kaldırmaz. Eğer buna gönül rahatlığıyla inanmış olmasaydım, Bugün yan yana oturmazdım. O bakımdan bu arkadaşlara gelecek her türlü saldırı, bence yersiz, gereksiz gündemi değiştirmeye yönelik hareketlerdir.

-Fenerbahçe'nin Beşiktaş benim sahamda oynayacak dediğini duymadım. Yazılı bir belge de gelmedi. Sadece duyumlarla hareket ediliyor. Bizim Beşiktaş ile sahamızı paylaşmamız konusunun Beşiktaş ile ilgisi yok. Stadımızın kullanılması genel kurulu bağlıyor. Fikret Orman'ın kendisine tüzüğümüzü de gösterdim. Eğer genel kurula gidecekse ben teklifi geri çekiyorum dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Lütfi Arıboğan Ünal Aysal Beşiktaş Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title