Haberler

2 Günlük Bebek Sokağa Atıldı

Şanlıurfa'da, bir çanta içerisine konularak yola atılmış 2 günlük bebek bulundu.

Şanlıurfa'da, bir çanta içerisine konularak yola atılmış 2 günlük bebek bulundu. Çantayı görünce bomba olmasından korkan vatandaş, bebek sesi duyunca açtığı çantada gördüğü erkek bebeği, polislere teslim etti. Götürüldüğü merkezde, sokağa atan ailesine tepki gösteren polislerin sevdiği bebek, daha sonra çağrılan sağlık görevlilerine teslim edildi.

Dün akşam saatlerinde, yolda yürüyen bir kişi Gümüşkuşak Mahallesi 2947. Sokak'ta büyük bir çanta gördü. Siyah renkli büyük boy çantayı gören vatandaş, bomba olacağı endişesiyle polise haber vermek istedi. Ancak bu sırada gelen ağlama sesi ile çantayı açan vatandaş, içindeki bebek ile karşılaştı.

POLİS MERKEZİNE GÖTÜRÜLDÜ

Kamu görevlisi olduğu için ismini açıklamayan duyarlı vatandaş, içerisinde bezleri bulunan çanta içerisindeki bebeği yakında bulunan Eyyübiye 50. Yıl Polis Merkezi'ne götürdü. Polisler sevdiği erkek bebeğin bulunduğu yerde ve çantada yaptığı incelemede bir sonuca ulaşamadı. 2 veya 3 günlük olduğu tahmin edilen erkek bebeği seven polisler, sokağa atan ailesine de, 'vicdansız' diyerek tepki gösterdi. Mahallede yeni doğum yapmış bir kadın tarafından süt verilen ve altı değiştirilen bebek, daha sonra çağrılan ambulansla Şanlıurfa Çocuk Hastanesi'ne götürüldü. Hastane doktorları tarafından yapılan kontrolde sağlıklı olduğu belirlenen erkek bebeğin, yeni doğduğu belirtilirken, göbek kordonunda plasenta takılı olduğu görüldü. Doktorlar bebeğin hastanede dünyaya geldiğini söylerken, polis hastanelerde son günlerde yapılan doğum kayıtlarını incelemeye başladı.

Bebeğin hastanede bakımına devam edilirken, polis ekipleri ise bebeği yola atan ailesine ulaşmak için çalışma yapıyor.

GÖRÜNTÜ LİSTESİ

-----------------------------------------

Polis merkezi

Bulunan bebek

Polislerin bebeği sevmesi

Polislerin kucağındaki bebek

Bebeğin bulunduğu çanta ve içindeki bezler

Polislerin sevdiği bebeği bırakanlara tepki göstermesi

Bebeğe süt verilip, altının temizlendiğinin söylenmesi

Ambulansın karakola gelişi

Bebeği polislerin sağlık ekiplerine teslim etmesi

Ambulansın hastaneye gelişi

Bebeğin sağlık kontrolünün yapılması

Bebeğin göbek kordonu

Doktorun bebeğin iyi olduğunu söylemesi

Bebeğin hapşurması

Genel ve detay görüntüler

(Haber - Kamera: Ömer PINAR - Şanlıurfa - DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title