Haberler

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çufalı, mesajında, milli iradeyi hedef alan, halkın birlik ve beraberliğine kasteden hain darbe girişimine cesaretle karşı koyan ve geleceğine sahip çıkan aziz milletin, devletin kurumlarını ve hükümeti ele geçirmeye yönelik bu teşebbüse karşı tarihi bir duruş sergilediğini hatırlattı.

Çufalı, açıklamasında şunları kaydetti:

"Başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Gazi Meclisimiz, hükümetimiz, emniyet güçlerimiz, ordumuzun devletine bağlı unsurları ve kahraman milletimiz hep birlikte dirayetle ülkesine sahip çıkmıştır. Atılan bombalara, üzerine yürütülen tanklara, kendilerine yöneltilen silahlara rağmen korkmadan darbecilere karşı direnen vatandaşlarımız sabaha kadar sokakları terk etmeyerek eşine az rastlanır bir kahramanlık örneği sergilemiştir. 251 vatandaşımızın şehit düştüğü, 2 bin 193 vatandaşımızın ise yaralanarak gazi olduğu 15 Temmuz darbe girişimi hiçbir zaman milletimizin hatırından çıkmayacak, milletimizin azmini ve kudretini tüm dünyaya göstererek darbe heveslilerine verilen bir büyük ders olarak şanlı tarihimizde yerini alacaktır."

Kaynak: AA / Güncel

Zonguldak 15 Temmuz Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title