Haberler

14 Mart Tıp Bayramı

İl Sağlık Müdürlüğü, Servergazi Devlet Hastanesi ve Aile Hekimleri Derneği'nin 14 Mart Tıp Bayramı Nedeniyle Düzenlediği Tıp Balosu Anemon Hotel'de Yapıldı.

İl Sağlık Müdürlüğü, Servergazi Devlet Hastanesi ve Aile Hekimleri Derneği'nin 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenlediği Tıp Balosu Anemon Hotel'de yapıldı.

Baloya Denizli Valisi Hasan Canpolat, AK Parti Denizli Milletvekili Mithat Ekici, İl Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Taş, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr Zafer Aybek, Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Ramazan Canural, Servergazi Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Gürbüz Akçay, Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. İsmail Sayar, doktorlar ve diğer sağlık çalışanları katıldı.

İl Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Taş, refaha ulaşmış bir toplumun en belirgin ölçülerinden birinin sağlık hizmetlerinin eriştiği nokta olduğunu söyledi.

Cumhuriyetin kurulmasından bu yana yaygın, etkin ve etkili bir sağlık hizmetinin halka ulaştırılmasını esas alan ülkemizde, tıp dünyasındaki gelişmelerin dünyadaki gelişmelere paralel seyir izlediğini anlatan Taş, şöyle konuştu: "Sağlık alanındaki bu gelişmeler ve dünyanın çeşitli ülkelerindeki hekimlerimizin başarılara imza atması ülkemiz insanının gurur kaynağı olmaktadır. Son yıllarda çalışanların özlük haklarında yapılan iyileştirmelerle meslektaşlarımız hak ettikleri özlüklere kavuşmuşlardır. Sağlık çalışanları geleceğe daha bir umutla bakmakta günlük söylemlere itibar etmemektedir. Görevi başında şehit düşen tüm sağlık çalışanlarına Allah'tan rahmet diler, sağlık alanında emeği geçen ve geçmekte olan başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutlarım." Yıllarca Denizli Devlet Hastanesi Başhekimliği yapan Denizli Milletvekili Mithat Ekici de konuşmasında tüm tıp camiası çalışanlarının bayramlarını kutlayarak, insan hayatına yönelik hizmet veren tıp çalışanları ile daha nice bayramlarda beraber olma isteğini dile getirdi.

Denizli Valisi Hasan Canpolat da, tıp mesleğinin yüce ve kutsal bir meslek olduğunu belirterek, "Tıp alanında vatandaşa daha iyi hizmet verilmesi hepimizin isteği. Bu kapsamda uygulamaya koyulan Aile Hekimliği ilimizde oldukça başarıyla yürümektedir. Bir sistemden beklenen hizmet veren ve hizmet alanın memnuniyetidir. Sağlık Bakanlığımızın TOKİ aracılığıyla yürüttüğü kampüs hastane projesi hayata geçtiğinde, Denizli Ege bölgesinde önemli bir tıp merkezi haline gelecek. Görevleri başında şehit olan tıp çalışanlarımıza rahmet, hayatta olanlara sağlık ve uzun ömürler dilerken, tüm tıp camiasının Tıp Bayramlarını kutluyorum" dedi.

Konuşmaların ardından yılın başarılı tıp çalışanı seçilen 12 doktor, ebe ve hemşire ile emekli olan 12 tıp çalışanına plaketleri verildi.

Bilim İlaç firması tarafından Antalya'dan davet edilen ve illüzyonda Balkan ikinciliği olan illüzyonistler Babür ve Sevim Özcan, yaptıkları gösterilerle geceye renk kattı.

(SK-AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

title