Haberler

10 Yıl Cezaevinde Tutuklu Kaldıktan Sonra Tahliye Olan Şeranoğlu Serbest Bırakıldı

10 Yıl Tutuklu Bulunduğu Eskişehir H Tipi Kapalı Cezaevi'nden Bugün Tahliye Olan ve Kamuoyunda "Titancılar" Olarak Bilinen Titan Matematiksel Kazanç Sistemi'nin Türkiye Direktörü Hakan Kenan Şeranoğlu, Askerlik Meselesiyle İlgili Getirildiği Askerlik Şubesi'nden Serbest Bırakıldı.

10 yıl tutuklu bulunduğu Eskişehir H Tipi Kapalı Cezaevi'nden bugün tahliye olan ve kamuoyunda "Titancılar" olarak bilinen Titan Matematiksel Kazanç Sistemi'nin Türkiye direktörü Hakan Kenan Şeranoğlu, askerlik meselesiyle ilgili getirildiği Askerlik Şubesi'nden serbest bırakıldı.

Titan saadet zinciri vasıtasıyla yalan beyanda bulunarak yüzlerce kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla Ankara ve Kadıköy Asliye Ceza Mahkemeleri'nce 25'er yıl hapis cezasına çarptırılan, daha sonra çıkan "şartla salıverme ve cezaların ertelenmesine" ilişkin yasadan yaralanan Kenan Şeranoğlu, babası Fevzi Barbaros Şeranoğlu ile Serdal Güldal ve Ahmet Hakan Baz, 10 yıldır tutuklu bulundukları Eskişehir H Tipi Kapalı Cezaevi'nden bugün tahliye edildi. Tahliye olduktan sonra jandarma gözetiminde askerlik

meselesiyle ilgili Eskişehir Askerlik Şubesi'ne getirilen Titan Saadet Zinciri'nin kurucusu Hakan Kenan Şeranoğlu, daha sonra serbest bırakıldı. Bedelli kısa dönem askerlik yaptıktan sonra 6 ay süre içinde yurtdışına çıkmadığı için yeniden askerlik yapıp, yapmayacağının gündeme geldiği bildirilen Şeranoğlu'nun, bağlı olduğu İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki Askerlik Şubesi'ne müracaat edeceği öğrenildi.

(HÖ-MŞ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title