Haberler

1.Etapta Hayat Başlıyor. 2.Etapta Yerinizi Ayırtın!

Güncelleme:

'Mimart Yapı tarafından Çorlu'da inşa edilen Armada City projesinin satışları tamamlanan 995 dairelik 1. Etabında daire teslimleri başladı.

İstanbul'lu yatırımcılardan gördüğü ilgi nedeni ile 1. Etap satışları ön görülen süreden önce tamamlanan Armada City projesinde 836 dairelik 2. Etap satışları aynı ilgi yoğunluğu ile devam ediyor.

İstanbul'a yakınlığı ve gelişen / değişen yüzü sayesinde yatırımcıların da yeni gözdesi olan Çorlu, İstanbul'dan büyük ilgi görüyor.. İstanbul'da olup gerek oturum, gerekse yatırım ihtiyacı için Armada

City'den ev almayı tercih edenlerin en önemli tercih nedenleri;

• Çorlu'nun gelişen yapısı,

• İstanbul'a bir nefes kadar yakın oluşu ve

• Trakya'da büyük firmalarda çalışan kalifiye personelin nitelikli konut ihtiyacını karşılayacak bir proje olması..

Yatırım yapmak için tercihiniz gayrimenkul ise, hem Çorlu hem de Armada City sizin için doğru adres. Dairenizi teslim alana kadar taksitleri siz öderken, teslim aldıktan sonra kiraya verdiğiniz takdirde kira geliriniz ile taksit ödemelerinizi rahatlıkla destekleyebiliyorsunuz. Geleceğin sanayi şehri olmaya aday Çorlu'da bu imkânlarla konut sahibi olma şansını kaçırmayın.

Seç – Beğen – Fırsatı Kaçırma…

Armada City'de, her türlü ihtiyaca cevap verebilecek 7 farklı daire seçeneğini çok özel fiyatlarla bulmak mümkün:

1+1   64m2 71.000TL                                 110m2  2+1 110.000TL

1+1   68m2 75.000TL                                 131,5m2  3+1 132.000TL

1+1   75m2 81.000TL                                 144,5m2 3+1 145.000TL

4+1 177m2 177.000TL

Her Yönden Avantajlısınız…

Armada City'nin, Şubat sonuna kadar sürecek ödeme planı ile ev sahibi olmak isteyenler her yönden avantajlı..

Sabit Taksitli Ödeme: Taksitlerde herhangi bir değişiklik olmaksızın, kullanılan kredi vadesi süresince her ay sabit taksit ile ödeme imkânı..

Vadelendirme: 120 ay

Avantajlı Vade Oranı: 120 ay için vade oranı sadece 0,90

Ara Ödeme ile Peşinatınızı Hafifletin: Peşinatın %15'lik kısmı sözleşme sırasında, %10'luk bölümü ise herhangi bir vade farkı uygulanmaksızın Aralık 2011'de ödeniyor..

Peşinat Avantajları: Ertelenen peşinatın erken ödenmesi durumunda veya %15 üzerinde ödenen peşinatlara da ekstra avantajlar sunuluyor..

110 dönüm arazi üzerinde zemin + 11 katlı 37 bloktan oluşan Armada City'de 1.831 daire bulunuyor. Projede yüzme havuzlarından futbol sahalarına, basketbol-voleybol sahalarından tenis kortlarına, çocuk oyun alanlarından kapalı sosyal tesise kadar oldukça fazla aktivite alanı var. Kapalı sosyal tesis içerisinde Türk Hamamı, Fin Hamamı, Fitness Center ve Sauna gibi olanakları ile Armada City Trakya'daki konut projesi kültürüne yeni bir tarz getiriyor. Orion – Kipa gibi Çorlu'nun gözde alışveriş merkezlerine bir adım mesafede bulunmasına rağmen, projede yer alan alışveriş merkezi 'Mimart Çarşı' ile de alışveriş olanağını site sakinlerinin ayağına getirmiş durumda. Radye temel, tünel kalıp sistemi ile inşa edilen bloklarda deprem güvenliği maximum. Tamamı kapalı otopark sistemi sayesinde çocuklar güvenle site içerisinde oynayabilecek. Kontrollü giriş-çıkış sistemi, güvenlik elemanları ve güvenlik otomasyon sistemleri de bireysel güvenlik detayları çözümlenmiş durumda.

Örnek daireler ile bitmiş blokları gezmek ve ödeme alternatiflerini görüşmek için haftanın 7 günü açık olan Satış Ofisi'ni ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca, 444 69 96 numaralı Satış Ofisi telefonundan bilgi alabilir veya internet sitesini inceleyebilirsiniz.

<

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title