Haberler

Gümüşhane Üniversitesinde Mezuniyet Töreni

Gümüşhane Üniversitesi'nde 2017-2018 akademik yılında mezun olan 4 bin öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

Gümüşhane Üniversitesi'nde 2017-2018 akademik yılında mezun olan 4 bin öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu bahçesindeki törende yaptığı konuşmada, mezun olan öğrencileri kutladı.

Öğrencilere yeni yaşamlarında başarılar dileyen Memiş, "Mezun olduktan sonra her şey bitmiyor. Onun için çalışmalarınıza devam edin. Ben, sizin Gümüşhane'nin gönüllü elçileri olduğunuzu düşünüyorum. Bizler Gümüşhane için ne söylersek söyleyelim, sizlerin söylediği kadar önemli olmaz. Türkiye'nin doğal güzellikleri açısından en zengin ilinde eğitim gördünüz. Bu nedenle sizler hem gönül hem de turizm elçilerimizsiniz." dedi.

Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ise Gümüşhane Üniversitesinin 2 enstitü, 20 yüksek lisans programı, 6 doktora programı, 7 fakülte, 2 yüksekokul, 10 meslek yüksek okulu, 7 araştırma ve uygulama merkezine sahip olduğunu söyledi.

Gelişen ve geliştiren bir üniversite olarak bugün itibarıyla 4 bin öğrenciyi uğurlayacaklarını ifade eden Zeybek, şunları kaydetti:

"Sizlerden geleceğe yönelik beklentilerimiz var. Sizler için asıl hayat bundan sonra başlıyor. Şimdiye kadar öğrenciydiniz ve ailelerinizin büyük fedakarlıkları ile bu noktaya geldiniz ama bu bir son değil, bir başlangıçtır. Sizlerden şimdiye kadar çalışmadığınız kadar çalışmanızı istiyorum. Yaş olarak, zihin olarak, beyin olarak, beden olarak en çok çalışıp üretecek yaştasınız. Bir süre sonra isteseniz de çalışamayacaksınız. Onun için bundan sonra çok çalışmanızı istiyorum."

Törende mezun öğrenciler adına dönem birincisi Zeynep Çevik konuşma yaparak, başarısını ailesiyle paylaştığını söyledi.

Kendisine her konuda destek olan babası ve annesine minnet duygularını ifade eden Çevik, konuşmasının ardından mezuniyet kütüğüne plaket çaktı.

Üniversiteyi dereceyle bitiren öğrencilere başarı belgeleri ve çeşitli hediyeler takdim edilen tören, öğrencilerin hep bir ağızdan yemin etmesi ve keplerin havaya atılmasıyla sona erdi.

Törene, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğretim üyeleri, öğrenciler ve veliler de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Okay Memiş Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title