Haberler

Gol Olsa Biterdim

Antalyaspor Karşısında Sakatlığı Nedeniyle Bir Ayağını Doğru Düzgün Kullanamayan Beşiktaş Kalecisi, "Sağlam Olan Tek Ayağımın Üstüne Çıkarak Yaylandım ve Uçtum. Hiç Tek Bacaklı Kaleci Olur mu? İnanırsan Oluyor" Dedi.

Antalyaspor karşısında sakatlığı nedeniyle bir ayağını doğru düzgün kullanamayan Beşiktaş kalecisi, "Sağlam olan tek ayağımın üstüne çıkarak yaylandım ve uçtum. Hiç tek bacaklı kaleci olur mu? İnanırsan oluyor" dedi.

BEŞİKTAŞ’ta Ç.Rize maçı sonrası idmanda sakatlanmıştı. Dizi dönmüştü ve ön çarpraz bağlarında kopuk vardı. Ama Murat Şahin yaşadığı acıya ve sakatlığına rağmen Beşiktaş’ın önceki günkü Antalyaspor maçında kaleye geçerek, yaptığı başarılı kurtarışlarla takımının sahadan galibiyetle ayrılmasında ve şampiyonluk iddiasını sürdürmesinde büyük pay sahibi oldu.

Teknik direktör Jean Tigana’nın geçen sezon takımdan gönderilmesi yönünde rapor verdiği, kalede şans tanımadığı ve sadece 25 Ekim 2006’da Bucaspor ile oynanan kupa maçında yönetimin de zoruyla ilk 11’de görev verdiği Murat yılmadan çalıştı. Ve günü geldi, Murat sakatlığına rağmen kaleye geçip Beşiktaş’ın kurtarıcısı oldu.

İnanırsan oluyor

Sakatlığı nedeniyle hava toplarında zıplama sorunu yaşadığını belirten Murat, kendisi için zor geçen Antalya maçı için şöyle dedi: "Runje’nin cezalı olması nedeniyle kaleye kimin geçeceği tartışmaları yapıldı. Erdem ve İrfan çok iyi kaleciler, ancak genç oldukları için heyecanlanabilirlerdi. İçimden oynamam gerektiği geçti. Bağlar kopuk, zıplamak bir yana yürümekte bile güçlük çekiyordum. Tigana’ya yine de sorun olmadığını söyledim ve tüm riski göze alarak kaleye geçtim. Kendime inandım, yapabileceğime inandım. Maçta da her şey yolunda gitti.

Tabii maçın 67. dakikasında Ali Bilgin’in yaklaşık 30 metreden vurduğu sürpriz şut vardı. Sağlam olan tek ayağımın üstüne çıkarak yaylandım ve uçtum. Eğer o gol olsaydı biterdim. Ardından Ali Zitouni’nin vuruşunu mükemmel bir refleksle kurtardım. Allah bana yardım etti. Hiç tek bacaklı kaleci olur mu? İnanırsan oluyor. Beşiktaş taraftarlarının desteği benim ağrıyan ayağıma ilaç oldu. Sanki sağlam ayakla oynuyormuş havasına girdim."

Ciddi bir sakatlık yaşadığına değinen Murat, "Prof.Dr.Mete Düren ameliyat olmamın şart olduğunu ifade eden bir rapor verdi. Ama bir sıkıntı yaşanabileceğini düşünüp sezon sonuna kadar ameliyat olmamayı planladım. Sonuçta Runje’nin cezası ve Korcan’ın benim gibi sakatlanması takım için şanssızlıktı" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title