Haberler

Gökten Buz Kütlesi Düştü, Evin Çatısı Parçalandı

Güncelleme:

Antalya'nın Döşemaltı ilçesinde güneşli havada bir evin çatısına düşen buz kütlesi çatıyı parçalarken, mahalle sakinleri korku dolu anlar yaşadı.

Antalya'nın Döşemaltı ilçesinde güneşli havada bir evin çatısına gökyüzünden buz kütlesi düştü. Düşen buz kütlesi çatıyı parçalarken mahalle sakinleri buzun nereden geldiğini anlayamadı.

BUZ KÜTLESİ ÇATIYI PARÇALADI

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde komşusu Fevzi Torun'un evine giden Hatice Demirci (60), komşusunun evde olmadığını görünce bahçelerinde bir süre oturup beklemeye başladı. Bir süre sirene benzeyen bir ses duyan Demirci, ne olduğunu anlamak için gökyüzüne bakınca beyaz bir cismin evin üzerine geldiğini gördü. Paniğe kapılan 60 yaşındaki kadın bahçeden uzaklaşmak istediği sırada gördüğü cisim komşuları Fevzi Torun'un evinin çatısına isabet etti. Kiremitten yapılan çatının parçalandığını ve parçaların etrafa saçıldığın gören Hatice Demirci durumu oğlu Murat Demirci'ye haber verdi.

Olay yerine gelen Murat Demirci, çatıya çıkınca çatının kiremitlerinin parçalandığını ve çatıya çıkan merdivenlerde buz kütlesi ile buz parçalarının olduğunu gördü. Yaşanan olayı cep telefonuna da kaydeden Murat Demirci, buzun nereden ve nasıl geldiği konusunda bir fikrinin olmadığını söyledi.

"BUZUN NEREDEN GELDİĞİNİ ANLAYAMADIK"

Yaşadığı korkuyu anlatan Hatice Demirci, "Sabah bahçede oturuyordum birden siren sesi gibi büyük bir gürültü duydum. Gökyüzüne baktığımda büyük beyaz bir şeyin bana doğru geldiğini gördüm. Eğilerek yere oturdum sonra o cisim birden evin çatısına düştü. Geldim çatıya baktım ki yerler ıslak ve kiremitler parçalanmış. Her tarafta buz kütlesi var. Hava güneşliydi. Buzun nereden geldiğini anlayamadık. Uçaktan düşmüş olabileceğini tahmin ediyorum" dedi.

"METEOR YAĞMURU GİBİ GELMİŞ ÇATIYA DÜŞMÜŞ"

Yaşanan olayın ardından durumu cep telefonu ile kaydeden Murat Demirci ise annesinin çağırmasıyla olayı öğrendiğini belirterek, "Annem çağırınca gelip gördüm. Her yerde buz parçaları vardı. Meteor yağmuru gibi gelmiş çatıya düşmüş" diye konuştu.



Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Antalya Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (28)

birlik olup,,AKP,,yi gönderelim:

AKP, , yüzünden basimiza tasda yagabilir, , kayada yagabilir, , birlik olup AKP, , yi gönderelim, , adres, , tabii ki, , MHP, , olmalidir. . .

15
17
yanıtYanıtla
duran adamMobil-ANDROID:

ucaklarin tuvalet atiklaridir. ellemeseydi bari.

15
8
yanıtYanıtla
TahirMobil-IOS:

Teyze de fena değilmiş hani

0
16
yanıtYanıtla
ABCDEFGmobilWeb@haberler.com:

AKP YÌ SÜPÜRECEĞÌZ. KODESE.

2
10
yanıtYanıtla
DrMobil-IOS:

Yakında taş yağarsa şaşırmayın.. AKP

5
5
yanıtYanıtla
TURANmobilWeb@haberler.com:

UYANIK OL TÜRKOGLU TÜRK, HAİNLER İÇİMİZDE.. HDP DENEN HAİN PARTİ PKK LİLARİN PARTİSİ..ASKERİMİZİ,POLİSİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DEMİYOR...CHP DENEN HAİN PARTİ ALEVİLERİN,ERMENİLERİN PARTİSİ..SAVCİMİZİ ŞEHİT EDEN ALEVİ ÖRGÜTLERE TERÖRİST DEMEDİ..BUNLAR ERMENİLERE SAYGİ DURUSUNA KALKİYORLAR..BUNLARA SAKİN OY VERMEYİN,SEHİTLERİN AĞINI ALMAYİN..CEVREMİZDEKİ İNSANLARİ BİLGİLENDİRELİM...SİZE YEMİN EDERİM BU YAZDIĞIM YÜZDE YÜZ DOGRUDUR..BİZDE YALAN OLMAZ...UYANİK OLALIM....

7
2
yanıtYanıtla
TIK ,,,,TIK:

UÇAKLARDAN ATILAN DIŞKI BUZLANMASINA BENZİYOR ASLINDA

6
3
yanıtYanıtla
nilmobilWeb@haberler.com:

Ya bi de ciplak elle dokunuyorlar ya igrenc ucaktan dusen tuvalet diskisi herkes biliyor sasiracak ne var anlayamadim

7
1
yanıtYanıtla
turan23:

havadan ucak tan boşaltılan sıvılar çok yüksekten geldiği için buz oliyor

4
3
yanıtYanıtla
GÖZLEMCİ:

LAN NE ADAMSINIZ YA. . O NE BİLİYON MU. UÇAK LAĞAM ATIĞI :() Bİ DE ELİNE ALMIŞ. . . BÖĞĞĞĞ

3
4
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title