Haberler

Girişim Hareketi Yeni Döneme Ekibini Güçlendirerek Başlıyor

Güncelleme:

Girişim Hareketi İstanbul'da dönem çalışmalarını tamamlayan Hasibe Bağ görevini Ayşe Işıl'a teslim ediyor.

2018 yılında altı şehirde etkinliklerini gerçekleştirmeyi başarak Girişim Hareketi yeni döneme ekibini güçlendirerek ilerliyor. İstanbul Lider Direktörlüğü görevini yeni dönem için Ayşe Işıl üstlenirken, Hasibe Bağ Bölge Direktörü olarak programın farklı şehirlere yaygınlaşması çalışmalarını yürütecek. Girişim Hareketi Bölge Direktörü Hasibe Bağ şubeleşme çalışmalarını "Girişimcinin fikrini iş modeline en doğru şekilde çevirmesini sağlayacak metodolojimiz ile Anadolu ve Trakya'da girişimcilere, projelere ve yatırımcılara ulaşacağımız bir döneme başladık. Merkez şehrimiz İstanbul'u bilgi ve deneyimi ile ileriye taşıyacağına inandığım Ayşe Işıl'a devrederken, Marmara Bölgesi'ndeki diğer şehirlerde de girişimci, eğitmen, mentör ve yatırımcı geliştirmek üzere başlayacağımız çalışmalarımız için heyecan duyuyorum. Eminim ki, gelecek dönem Marmara Bölgesi girişimcilik ile adından çokça söz ettirecek." olarak ifade etti.

İstanbul'daki çalışmaların liderliğini üstlenen Ayşe Işıl görevi ile ilgili, "Kendi İşim dönemi ile başladığım Girişimcilik kavramına evrilen yolculuğumda yaşanmışlıklardan süzülmüş deneyimlerimi, her bir satırı özenle tasarlanmış, yalın ve hedefi çok net, girişimci, mentör, proje ve yatırımcıyı ortak bir platformda toplayan bu programla buluşturacağım için çok heyecanlıyım. Bu programı girişimcilik uzayında bir fırlatma rampasına benzetiyorum." açıklamasını yaptı.

Girişim Hareketi, deneyim sahibi ustalar ile girişimci adaylarını buluşturmayı hedefliyor. Program içerisinde aylık gerçekleşen Girişim Buluşması, Atölye çalışması, Seminer ve Sohbet toplantıları yapılıyor. Eğitmenler, mentorler, girişimciler, yatırımcılar, kurumlar bir araya gelerek projeleri değerlendiriyor ve gelişimlerine katkı sağlıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title