Haberler

Giresun Üniversitesi Tören Yürüyüşü

Giresun üniversitesi 2011-2012 eğitim öğretim yılı mezuniyet tören yürüyüşü gerçekleşti.

Giresun üniversitesi 2011-2012 eğitim öğretim yılı mezuniyet tören yürüyüşü gerçekleşti.

Gazipaşa yerleşkesinden başlayan yürüyüş eski rektörlük binasında sona erdi. Yürüyüşe Giresun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Aygün Attar, Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Ömer Şenöz öğretim üyeleri ve görevlileri ile öğrenciler katıldı.

Yürüyüşe katılan Attar, Atatürk Anıtına çelenk koyma töreninden sonra yaptığı konuşmada, 2011-2012 eğitim öğretim yılında ilçelerdeki Meslek Yüksekokulları ile birlikte toplam 4 bin 600 öğrencinin olacağını belirtti.

Milli kültürde yer alan beşikten mezara kadar ilim düşüncesinin özellikle Avrupada hayat boyu eğitim olarak formüle edildiğini vurgulayan Attar, "Hayat boyu eğitim demek hayatta olduğumuz sürece bir şeyler öğrenmemiz demektir. Zor olan bu yolda bugün nasıl başarıyla eğitim öğretimi tamamlayabildiyseniz hayatta da bol bol başarıların altına imza atmayı başaracaksınızdır. Öğrencilerin bugüne gelmesinde veliler kadar meslektaşlarımda büyük çaba sarf etmiştir. Bu yolun ışıklandırılması için bilimle elinden gelen her türlü emeği esirgememişlerdir" dedi.

- GİRESUN

Kaynak: AA / Yerel

Giresun Üniversitesi Aygün Attar Gazipaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title