Haberler

    Galatasaray, Ozan Kabak'ın Satışıyla Birlikte Rekor Bekliyor

    Güncelleme:

    Galatasaray, genç yıldızı Ozan Kabak'la yeni sözleşme imzalayıp serbest kalma bedelini 30 milyon euro olarak belirleyecek.

    Galatasaray'ın yükselen değeri Ozan Kabak transferde rekor kırarak gidecek. Inter, Roma, Manchester United ve Manchester City gibi dev kulüplerin radarına giren 18 yaşındaki yetenekli futbolcudan sarı-kırmızılı kulübün beklentisi epeyce yükselmiş durumda.

    Cim-Bom, 1.5 sene daha sözleşmesi bulunan Ozan'la devre arasında uzun süreli bir mukavele yapacak. Hem ücretine iyi bir zam yapılacak hem de sözleşmesine çıkış maddesi konulacak.

    Buna göre Ozan Kabak'ın çıkış maddesi olarak sözleşmesine 30 milyon euro yazılacağı öğrenildi. Herhangi bir kulübün bu rakamı yatırıp genç futbolcuyu kadrosuna katması halinde bu Türkiye'den yurt dışına yapılmış en yüksek rakamlı transfer olarak tarihe geçecek.

    CENK TOSUN VE CENGİZ'İ SOLLAYACAK

    Ozan Kabak; Cenk Tosun ve Cengiz Ünder gibi isimleri sollayarak Avrupa'ya açılabilecek.

    Diğer taraftan 220 bin liralık ücretine önümüzdeki günlerde hatırı sayılır bir zam yapılacağı belirtildi.

    Genç futbolcunun herhangi bir ön şart sunmadan kulübün kendisine vereceği rakamı kabul etmeye hazır olduğu bildirildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (22)

    Arması Türk bayraklı Beşiktaş:

    Ozan kabak galatanın elinde patlayacak. Siz Fransız takımınızla övünüyorsunuz biz Türk takımımızla gurur duyuyoruz. Tabi herkesin kendi milli duygusu bişey diyemem. Neden armamıza Türk bayrağı yapılmış googleden araştırın sonra niye Fransız takımınızı sevmediğimi anlayacaksınız

    4
    18
    yanıtYanıtla
    aslan:

    tinerin etkisi bu

    yanıt9
    yanıt3
    ultrAslan:

    jimnastik kulübüsün oğul sen :)))))

    yanıt0
    yanıt2
    Osmn:

    Fiko etkisi..

    yanıt0
    yanıt2
    arması Türk bayraklı beşiktaş:

    Ozanda bu paratorun elinde kabak gibi patlayacak. Bu egospor diğer gençleri bitirdiği gibi egosuyla ozanıda bitirecek. Hala bu adamı destekleyen salatasaraylıların beyinlerinden şüphem var. Geçen yıl Ali dürüstün talimatıyla hareket eden hakemler olmasa cinconspor ligi 5. sırada bitirirdi. Ağlamayın conconlar zamanında hikmetspor sayesinde çok puan aldınız onlara sayın.

    5
    13
    yanıtYanıtla
    ŞAPKACI:

    SENDE BİŞEYMİ YAZDIĞINI SANDIN DANGALAK.

    yanıt4
    yanıt3
    Rüzgar Eser:

    Asıl senin gibi beyinsizlerin sayesinde futbola şiddet dahil oluyor. Senin gibi cahil futbol seyircisi fanatizm körüklüyor. Şu kullandıgın sıfatlara bak. Bide utanmadan arması Türk bayraklı Beşiktaş demişin. . .

    yanıt1
    yanıt3
    KARTAL''A AYAK BASAN ADAM:

    GERİ ZEKALI. . . . . .

    yanıt2
    yanıt2
    TÜRKİYE:

    DAHA ÇOK BEKLERSİNİZ BİR GALATASARAYLI OLARAK SÖYLÜYORUM

    5
    10
    yanıtYanıtla
    HAHA:

    4 maçta 3 penaltı yaptıran adam mı 30 milyon :)

    7
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title