Haberler

Gezi Parkı Olaylarında Mehmet Ayvalıtaş Öldü

Güncelleme:

Gezi Parkı olaylarını protesto eden bir genç, grubun eylemi Ataşehir'de otoyola taşıdığı sırada meydana gelen kazada hayatı kaybetti.

Kaza dün gece 22.00 sıralarında, O-4 karayolu Boğaziçi Köprüsü istikameti, Mustafa Kemal Köprüsü altında meydana geldi. Mustafa Kemal mahallesinde toplanan bir grup Gezi Parkı protestolarına destek vermek için eylem yaptı. Daha sonra yürüyüşe geçen grup, eylemi otoyola taşıdı.

CİP, EYLEMCİLERİN YOLDAN ÇEKİLMESİNİ BEKLEYEN ARACA ÇARPTI

Bu sırada 19 yaşındaki Mehmet Görkem D.'nin kullandığı cip, eylemin bitmesini bekleyen taksiye çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan cip daha sonra eylemcilerin arasında bulunan iki kişinin üzerine devrildi.

Kazada 20 yaşındaki Mehmet Ayvalıtaş aracın altında kalarak feci şekilde yaşamını yitirdi. Gruptaki Seyit Kartal da yaralandı. Kazanın ardından cip sürücüsü polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kazada hayatını kaybeden Mehmet Ayvalıtaş'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yaralanan Seyit Kartal'ın Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kaldırılarak tedavi altına alındı.

ÖLEN GENÇ SON YOLCULĞUNA UĞURLANDI

Kazada hayatını kaybeden Mehmet Ayvalıtaş için bugün Ataşehir'deki Cemevi'nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına ölen gencin ailesi CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, CHP İstanbul il Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve ölen gencin yakınları katıldı.

Cenaze namazı kılındıktan sonra ölen gencin akrabaları tabut cenaze aracına konulurken göz yaşı döktü. Aynı kazada oğlu yaralanan Mehmet Kartal "yürüyüş esnasında gençler bariyerden yola atladı. Ben bariyerlerin altından geçmeye çalışıyordum o anda sesi duydum. Cip yan yatınca Mehmet altında kaldı benim de oğlum yaralandı" diye konuştu. Mehmet Ayvalıtaş'ın cenazesi Çekmeköy mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Ayvalıtaş Mehmet Kartal Ataşehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title