Haberler

Geniş Haber) Kağıthane'de İş Merkezinde Yangın; Pencerelerde Kurtarılmayı Beklediler

Kağıthane'de 6 katlı bir iş merkezinin girişinde yangın çıktı.

Kağıthane'de 6 katlı bir iş merkezinin girişinde yangın çıktı. Yoğun duman nedeniyle binadakiler mahsur kaldı. Bazı çalışanlar gözyaşlarını tatmazken bazıları baygınlık geçirdi.

Yangın, saat 16.30 sıralarında Çağlayan Mahallesi Vatan Caddesi 34 numaradaki 6 katlı iş hanının bodrum katında çıktı. Bodrum katında bulunan trafoda, henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlama sonucu binanın giriş katı ve üst katlarını dumanlar kapladı. Çevredekiler, durumu sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İş merkezinde çalışan yaklaşık 50'ye yakın kişi, üst katlarda mahsur kalırken olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Mahalle sakinleri, itfaiye ekipleri gelmeden merdiven uzatarak birinci katta mahsur kalan iki kişiyi kurtardı. İtfaiye ekiplerinin kurtardığı bir kadın baygınlık geçirdi.

Vatandaşlar ile itfaiye ekipleri tarafından kurtarılan kişiler ile baygınlık geçiren kadın, sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. İtfaiye ekipleri, bir süre binadan duman tahliyesi yaptı.

Binada mahsur kalan Hamdi Eskici "Biz en üstte çalışıyorduk, bir andan dumanlar yükseldi. Herkes mahsur kaldı. Biz sonra yan tarafa geçtik. Komşuların yardımı ile aşağıya indik. Bir taraftan itfaiye indirdi, bir taraftan biz indik" diye konuştu.

Görüntü Dökümü

---------------------

-Mahsur kalanlardan detay görüntü

-Vatandaşların merdiven ile mahsur kalanları kurtarması

-Sağlık ekiplerinin mahsur kalanlara yardım etmesi

-İtfaiye ekiplerinin mahsur kalanları kurtarmaya çalışması

-Ağlayanlardan detay görüntü

-Baygınlık geçiren kadının ambulansa alınması

-Binadan detay görüntü

-Genel ve yakın detaylar - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Vatan Caddesi Kağıthane Çağlayan Bodrum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title