Haberler

Oy kullanmaya evcil hayvanıyla geldi

Güncelleme:

Oy kullanmaya evcil hayvanıyla geldi Cumhurbaşkanı seçimi ile 28.Dönem Milletvekili seçimleri için vatandaşlar oy kullanmaya devam ediyor.

Oy kullanmaya evcil hayvanıyla geldi

İSTANBUL - Cumhurbaşkanı seçimi ile 28.Dönem Milletvekili seçimleri için vatandaşlar oy kullanmaya devam ediyor. Etiler'deki Gökhan Çınar isimli vatandaş oyunu kullanmaya evcil hayvanı 'Levi'yi de birlikte geldi.

Okulda oyunu kullanmaya gelen Gökhan Çınar, oy pusulasını birlikte geldiği evcil hayvanıyla birlikte damgaladı ve birlikte oy kullandı.

Cumhurbaşkanı seçimi ile 28.Dönem Milletvekili seçimleri için 08.00 itibarıyla vatandaşlar oy kullanmaya devam ediyor. Beşiktaş'ta bulunan Etiler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne gelen Gökhan Çınar, evcil hayvanı 'Levi'yi de yanında getirdi. Birlikte oy sırasında bir süre beklerlerken, 'Levi' meraklı bakışlarıyla etrafını incelemekten çekinmedi.

"Ülkemiz için hayırlısı olsun"

Sırada beklediği esnada oğlu ve köpeğiyle birlikte geldiğini söyleyen Çınar, "Oğlum nerede şu an bilmiyorum, herhalde buralarda oynuyor. Okulu görünce oynamaya başladı herhalde. Şu an iyiyiz, ülkemiz için hayırlısı olsun bakalım" ifadelerini kullandı.

Daha sonra kendilerine sıra gelen Çınar ile evcil hayvanı 'Levi', birlikte sınıfa girerek oy pusulası ile mührü aldı, kabinde oy verme işlemini tamamladı. Zarfı sandığa atan Çınar'ın mührü kabinde unutarak 'Levi' ile birlikte tekrar kabine dönüp sandık başına dönmesi ise yüzlerde tebessüm oluşturdu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Milletvekili Seçimleri Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title