Haberler

Kocaeli'de terhis olan askerlere otogarda uğurlama sürprizi

Güncelleme:

Kocaeli'de terhis olan askerlere otogarda uğurlama sürprizi Belediye ekipleri vatani görevini tamamlayan geçleri ikramlarla uğurladı Kocaeli'de vatani görevini tamamlayarak terhis olan askerler, memleketlerine dönmek için gittikleri otogarda Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan...

Kocaeli'de terhis olan askerlere otogarda uğurlama sürprizi

Belediye ekipleri vatani görevini tamamlayan geçleri ikramlarla uğurladı

KOCAELİ - Kocaeli'de vatani görevini tamamlayarak terhis olan askerler, memleketlerine dönmek için gittikleri otogarda Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan sürpriz uğurlama töreni ile yolcu edildi.

Milli Savunma Bakanlığı(MSB)'nın yeni tip korona virüs salgını ile mücadele kapsamında erlerin bir ay ertelendiği terhisleri bugün başladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de terhis olan askerleri, İzmit ilçesinde bulunan Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde hazırladığı programla karşıladı. Programda terhis olan askerleri evlerine uğurlarken kumanya ve maske dağıtıldı. Programa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, UlaşımPark Genel Müdürü Salih Kumbar ve Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ebubekir Ardıç katıldı.

Otogarda stant kuruldu askerler karşılandı

Askerler için hazırlanan program kapsamında Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne stant hazırlayan belediye ekipleri, gelen ve giden askerlere içinde sandviç, meyve suyu ve su olan kumanya ve maske dağıttı. Terhis olan tüm askerlere hayırlı olsun da diyen Büyükşehir yetkilileri, askere yeni giden askerlere de kumanya dağıtımı yaptı.

Ulaşım hizmeti de sağlandı

Program kapsamında ayrıca zabıta ekipleri de araç bulamayan terhis olan askerlere ulaşım hizmeti sağladı. Erler belediye araçları ile evlerine kadar ulaştırıldı. Büyükşehir Zabıta ekipleri erlerin ulaşımda sıkıntı yaşamaması için gün boyu hizmet verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Milli Savunma Bakanlığı Genel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title