Haberler

Kaçak Deniz Patlıcanı Avcılarına Şok Operasyon

Kaçak deniz patlıcanı avcılarına şok operasyon Kaçak deniz patlıcanları ellerinde patladı Ayvalık'ta kaçak deniz avcılığına göz açtırılmıyorBALIKESİR - Güney Marmara ve Ege kıyılarında yasa dışı deniz patlıcanı avıyla mücadeleye başlayan ekipler kaçak avlanan balıkçıların malzemelerine el koydu.

Kaçak deniz patlıcanı avcılarına şok operasyon

Kaçak deniz patlıcanları ellerinde patladı

Ayvalık'ta kaçak deniz avcılığına göz açtırılmıyor

BALIKESİR - Güney Marmara ve Ege kıyılarında yasa dışı deniz patlıcanı avıyla mücadeleye başlayan ekipler kaçak avlanan balıkçıların malzemelerine el koydu.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, denizlerin akciğeri olarak tanımlanan yasa dışı deniz patlıcanı avlayanlara göz açtırmıyor. Ekiplerin gerçekleştirdiği denetimlerde avlanması yasak olan deniz patlıcanı avcılığında kullanılan deniz dibi canlılarıyla balık yuvalarını alabora eden 19 adet kankava ya el konuldu.

Gıda Tarım Hayvancılık İlçe Müdürü Mehmet Uysal'ın bizzat katılarak öncülük ettiği operasyonda geçtiğimiz günlerde de ele geçen 7 kankava ile birlikte toplam 26'ya ulaşan yasak av malzemeleri, Eski Vergi Dairesi bahçesindeki yediemin deposuna teslim edildi.

Yapılan operasyonu değerlendiren Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüaslan, ilçe genelinde yasal olmayan avlara yönelik operasyonların Ayvalık Kaymakamlığının gözetiminde gerçekleştiğini vurgulayarak, "Biz göreve geldiğimiz günden bu yana arkadaşlarımızla konuştuğumuz husus, vatandaşlarımıza sağlıklı bir çevrede yaşayabilmek adına neler yapabileceğimize yönelikti. Bu yönde de arayış içerisindeydik. Bu yaptığımız çalışmalar kanunların bizlere verdiği yetkiler çerçevesindeydi. Sağolsun arkadaşlarımız da çok ciddi çalışmalar sergiliyorlar." dedi.

Ayvalık'ta geçtiğimiz günlerde yasak kum midyesi avcılığı yapanlara yönelik Sahil Güvenlik tarafından düzenlenen operasyonu hatırlatan Kaymakam Görgülüaslan, "O operasyon Sahil Güvenlik birimlerimizin almış olduğu bir takım istihbarı bilgiler çerçevesinde şekillendi. Akabinde de İlçe Tarım Müdürlüğümüzün de iştirakiyle başarılı operasyon gerçekleşmişti. Bugün de denizlerimizin akciğeri olarak nitelendirilen deniz patlıcanı avcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda; 19 adet balıkçılıkta 'algarna' ismiyle tabir edilen aletler toplandı. Ekiplerimiz bu operasyonları sıklıkla gerçekleştiriyorlar. Bu operasyonlarımız artarak sürecektir" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Balıkesir Marmara Ayvalık Ege Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title