Haberler

Genç Kızı Tacizden Korumak İsteyen Adam, Vatandaşlar Tarafından Darp Edildi

Güncelleme:

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde tacize uğrayan kızı korumak isteyen bir vatandaş, mahalleli tarafından kıza taciz ettiği sanılarak darp edildi.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde iddialara göre kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından taciz edilen genç kızı korumak isteyen vatandaş, çevredeki vatandaşların genç kızı taciz ettiğini sanması üzerine darp edildi. Darp edilen vatandaşı, genç kızın yardım çığlıkları kurtardı.

KALABALIĞIN ARASINDA KALDI

Olay, Kocaeli'nin Gebze ilçesi Hacıhalil Mahallesi Cumhuriyet Meydanı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre A.Ş. isimli bir vatandaş, iddialara göre ismi öğrenilemeyen genç bir kızın kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından taciz edildiğini gördü. A.Ş., genç kızı tacizcilerden korumak için yanına gitmek isterken, çevredeki vatandaşlar tacizcinin A.Ş. olduğunu sandı. Bir anda toplanan kalabalık arasında kalan A.Ş., vatandaşlar tarafından darp edilmeye başlandı.

Genç Kızı Tacizden Korumak İsteyen Adam, Vatandaşlar Tarafından Darp Edildi

"GENÇ KIZ KURTARDI"

Kendisini tacizciden korumaya çalışan kişinin darp edildiğini gören genç kız, iddialara göre, "Beni taciz eden o değil, tacizciden korudu beni" diyerek A.Ş.'yi darp edilmekten kurtarmak istedi. Genç kızın yardım çığlıklarını duyan çevredeki vatandaşlar ise koşarak A.Ş.'yi darp eden kalabalıktan kurtardı. Sırtına darbe alan A.Ş.'nin yaralandığını gören çevredeki vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan A.Ş. Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gebze 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (97)

MAZLUM:

Evet maalesef halkımız bu hale geldi 15 temmuz gecesi de masum askerlerimize bazı kendini bilmez vatandaşlar linç etmişti yazık çok yazık

12
96
yanıtYanıtla
karasüvari:

bu adamı dövenlere sorsan ülkeyi kurtardıklarını söylerler

44
0
yanıtYanıtla
x:

vatandaşlık görevlerini yerine getirdiklerini sanıyorlar geri zekalılar.

yanıt25
yanıt0
KEDİMİNKİ:

Ben devlet olsam; benim hukuku işler kılmaya çalıştığım yerde mafyamısınız ulan diye dalmaz mıyım bunlara, ama yok bizim işimizi yapıveriyorlar gibi bir bakış açısı var demek ki e yayında hep bi polat alemdar hep bir diriliş hep bir deli kürek olunca halk da kıvılcımı görünce tutuşurum ulen modunda vallahi selam veremez olduk insanlara gencinden yaşlısına hep bi şuur yoksunu gerilim hattında yürüyen sirke küpü gibi tipler her yerde, bir araba kullanışları var biri birşey dese de dalsam modundala

yanıt23
yanıt0
dışmihrak:

Sen ve KEDİMİNKİ rumuzlu okuyucu olayı çözmüşünüz. Fazla söze gerek yok!

yanıt0
yanıt0
VATANDAS:

Bosuna demiyorlar türkler cahildir bilip bilmeden önüne geleni vuruyorlar saldiriyorlar, simdi bu adami dövenler ceza alacakmi yok? Ceza vsrmi yok kanun varmi yok hukuk vsrmi yok adamin acisi haklari ne olacak ?

37
3
yanıtYanıtla
x:

Tamam anladık. . . Yok Yok. . . Ancak toplumun belki de her bir üyesi bu olandan rahatsız olmasına rağmen herkesle aynı olduğunun farkında değil. . . Çünkü herkes kendine bakmaktan aciz. Herkes haklı herkes çok mükemmel. . . herkes padişahın sol cenabı. . .

yanıt3
yanıt0
türkoğlu türk:

türkler sana bişeymi yaptı koçum !!!!!

yanıt6
yanıt8
.....:

işine gelince türk işine gelince türkiyeli hahahaha

yanıt0
yanıt4
TÜRK:

Türkoğlu Türk senin gibi cahillere beyinsizlere diyor arkadaş

yanıt0
yanıt3
Tüm 97 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title