Haberler

GEÇ KALINCA ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI'NA GİREMEDİLER

Güncelleme:

PANDEMİ nedeniyle ertelenen Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) başladı.

PANDEMİ nedeniyle ertelenen Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) başladı. Küçükçekmece'de saat 10.00'dan sonra sınav merkezine gelen iki aday içeri alınmayınca yakınları tepki gösterdi.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı'nda tek oturumda yapılan E Kpss testleri her öğrenim düzeyi ve engel grubu için ayrı soru kitapçığı olarak hazırlandı.  Sınav, saat 10.15'te başladı. Sınavda adayların öğrenim düzeyine ve engel grubuna uygun 60 sorudan oluşan "Genel Yetenek" ve "Genel Kültür" testleri uygulandı. ÖSYM'nin aldığı karar uyarınca EKPSS adayları, saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmadı. Küçükçekmece'deki Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin kapıları da belirtilen saatte kapatıldı. İki dakika sonra bitişikteki Zehra Mustafa Dalgız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden geldiklerini belirten Dilgani Ergül ile engelli oğlu Baran Ergül  ve hafif ticari araç ile babasıyla gelen bir aday görevlileri uzun süre kapının açılmasını istediler.Ancak, kuralların kesin olduğu belirtilerek kapı açılmadı. Dilgani Ergül, bitişikteki okula erken geldiklerini, oğlunun içeri alındığını, sınavın başlamasına bir iki dakika kala salondan çıkarıldığını ve buraya gönderildiğini öne sürdü ancak tüm çabasına rağmen sonuç değişmedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Anadolu Lisesi Küçükçekmece KPSS Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title