Haberler

GDZ Elektrik Dağıtım, Seçim Hazırlıklarını Tamamladı

Güncelleme:

GDZ Elektrik Dağıtım, seçimler süresince İzmir ve Manisa illerinde kesintisiz hizmet için ek tedbirler aldı. 47 ilçede 984 arıza onarım personelinden oluşan 410 adet ekip ile muhtemel arızalara müdahalede bulunulacak.

GDZ Elektrik Dağıtım yetkilileri, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde oyların kullanılacağı, sayımı ve dökümünün yapılacağı yerlerde işlemlerin geç saatlere kadar sürebileceğini göz önüne alınarak İzmir ve Manisa illerindeki elektrik dağıtım tesislerinde kesintisiz ve kaliteli enerji arzını yerine getirebilmek için ek tedbirler aldıklarını belirttiler.

PAYDAŞLARIMIZLA KOORDİNASYON İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ

24 Haziran tarihinde sabahın erken saatlerinden, oy sayımının tamamlanacağı saate kadar yönetim kadrosu ve tüm ekiplerin görev başında olacağını belirten yetkililer "Her iki ilimizde de Valilik, Kaymakamlık, kolluk kuvvetleri ve diğer paydaşlarımızla koordinasyon içinde çalışacağız" şeklinde konuştular.

EKİP SAYISI ARTIRILDI

2 il ve 47 ilçede seçimsüresince 984 arıza onarım personelinden oluşan 410 adet ekip ile muhtemel arızalara müdahalede bulunulacağını söyleyen yetkililer, "Olağanüstü hava koşulları, afet, vb kriz durumlarında da fonksiyonel olarak ekip sayısının arttırılabilir niteliğe kavuşturulduğunu, kritik noktalarda (Oy sayım ve tasnif işlerinin yapıldığı binalar vb. ) enerji sürekliliğini sağlamak amacıyla elektrik hatlarının yapısal durumunun uygun olduğu yerlerde alternatif besleme planlarının da yapıldığını, ayrıca 7/24 esasına göre çalışan 0850 800 0186 numaralı Çağrı Merkezimiz, telefon ve e-mail ile kendilerine ulaşan tüketici şikayetlerini anında görevli ekiplere ileterek duruma müdahale edilmesini sağlayacaklarını" belirttiler

Kaynak: Bültenler / Güncel

İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title