Haberler

Gaziosmanpaşa'da Esrarengiz Kayboluş

* Aynı mahallede yaşayan 14 yaşındaki 3 arkadaşı bulmak için hem aileleri hem mahalleli seferber oldu ama ortada, nereden geldiği, kimin yazdığı bilinmeyen tek bir telefon mesajından başka bir iz yok.

* Aynı mahallede yaşayan 14 yaşındaki 3 arkadaşı bulmak için hem aileleri hem mahalleli seferber oldu ama ortada, nereden geldiği, kimin yazdığı bilinmeyen tek bir telefon mesajından başka bir iz yok.

Haber / Kamera: İhsan YALÇIN - Akın ÇELİKTAŞ, İstanbul DHA

Gaziosmanpaşa'da 14 yaşındaki 3 kız arkadaş, geçtiğimiz çarşamba günü evlerinden çıktı ve bir daha da geri dönmedi.

Çocuklarından 3 gündür haber alamayan gözüyaşlı aileler kızlarının biran evvel bulunmasını istiyor.

AYNI MAHALLEDE YAŞIYORLAR

Çocukluk arkadaşları 14 yaşındaki Gülizar Dutçu, Petek Civelek ve Çağla Kesebir... Ailelerin anlattığına göre 3 arkadaş 16 Kasım Çarşamba günü saat 16.00 sıralarında evlerinden çıkıp birbirleriyle buluştu. Bu, ailelerinin onları son görüşü oldu. 3'ü de sırra kadem bastı. 3 gündür 3'ünden de haber alınamıyor. Bunun üzerine aileler durumu polise bildirdi. Mahalle sakinleri de ailelere destek verdi, çocukları bulmak için ellerinden gelen yaptı ama bugüne kadar izlerine rastlanılamadı.

"BİRİLERİ KIZIMI KANDIRDI"

3 gündür gözüyaşlı şekilde kızı Gülizar'ı ve arkadaşlarını arayan anne Sevinç Dutçu, "Kızım ve 2 arkadaşı 3 gün önce buluşup ortadan kayboldu. Kızımın telefonundan dün bana 'Anne biz iyiyiz, bizi merak etmeyin, üzülmeyin 3 kız' diye bir mesaj geldi. Benim çocuğum mahallemizden ayrılmaz. Kızımın aklına girdiler, kafasını doldurdular. Birileri kızımı kandırdı. Kızım kayıp nerede olduğunu da bilmiyoruz. En son Arnavutköy'de kızların görüldüğüne dair duyum aldık" dedi.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE KIZLARINA SESLENDİLER

Anne Dutçu daha sonra kızı Gülizar'a şu sözlerle seslendi: "Kızım yok gerçekten hayat yok. Evde çok mutsuzuz. Ne olur geri gel kızım. Sensiz olmuyor annem."

3 ailenin de perişan halde olduğunu belirten Petek Civelek'in annesi Aliye Civelek, "Merak içindeyiz. Polis ve bizler arıyoruz; fakat daha kendilerine ulaşamadık. 3'ünün de en kısa zamanda sağ salim bulunmasını istiyoruz. Ne olursun annecim gel, evimizin tadı tuzu kaçtı. " ifadesini kullandı. Çağla Kesebir'in babası Kadir Kesebir de gözyaşları içinde kızına seslenip eve geri dönmesi çağrısında bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşa İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title