Haberler

Gaziantepspor-Trabzonspor Maçının Ardından

Gaziantepspor-Trabzonspor maçının ardından Gaziantepspor Teknik Direktörü Buruk Rakibi kendi silahıyla vurduk Trabzonspor Teknik Direktörü Yanal Maçı kazanma iştahı ve arzusu yoktu Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Trabzonspor karşısında galip gelerek alt sıralardan uzaklaştıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Gaziantepspor- Trabzonspor maçının ardından

Gaziantepspor Teknik Direktörü Buruk Rakibi kendi silahıyla vurduk

Trabzonspor Teknik Direktörü Yanal Maçı kazanma iştahı ve arzusu yoktu

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Trabzonspor karşısında galip gelerek alt sıralardan uzaklaştıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Maçta iki takımın da mücadeleyi ön planda tuttuğunu ve duran topların sonucu belirlediği bir karşılaşmayı kazandıklarını ifade eden Buruk, Rakibimiz son haftalarda duran toplardaki performansı ile dikkat çekiyordu. İki takım da baskı yapmaya çalışınca iyi oyun çıkmadı ve duran toplar sonucu belirleyecekti. Biz hafta içi iyi çalıştık ve deyim yerindeyse rakibi kendi silahıyla vurduk. Mücadele yüksek olduğu için iki takım da çok üstünlük sağlayamadı. İlk golden sonra hızlı hücum yapabilsek ikinci golü erken bulabilirdik. İkinci golden sonra üçüncü golü de bulabilirdik. Alt taraftan uzaklaşma anlamında çok önemli bir maçtı ve bunu başardık. Oyuncularıma iyi niyetli mücadeleleri ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Genç ve tecrübesiz bir takımız. Her geçen hafta tecrübe kazanıyoruz ve gelecek haftalar bizim için daha iyi olacak. Bundan sonra ilk 7 için mücadele edeceğiz dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 2-0 kaybettikleri karşılaşmada kazanma arzusunu yeterince sahaya yansıtamadıklarını belirterek, Her iki takım da bugün ofansif ve defansif anlamda iyi değildi. İkinci toplarda zaafımız oluşunca rakibe avantaj verdik. Pozisyon üretemedik, kısır bir maç oldu. Rakamlara bakınca da bunu görebilirsiniz. Takımımızın bu oyunla kazanma arzusunu ortaya koyamaması mağlubiyetin nedenidir. Maçı kazanma iştahı ve arzusu yoktu. Geçen haftaki kazanma arzusu bizi heyecanlandırıp, motive etmişti. Ama bu hafta kazanma arzusunu ortaya koyamadık ve bunun nedenini oyuncularımızla tartışmamız gerekiyor. Sebebini onlardan öğreneceğiz diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantepspor Trabzonspor Ersun Yanal Okan Buruk Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title