Haberler

    Garry Rodrigues Açılışı Yaptı

    Galatasaraylı Garry Rodrigues, ligdeki ilk golünü Adanaspor karşısında buldu ve Galatasaray 6 maç sonra...

    Galatasaraylı Garry Rodrigues, ligdeki ilk golünü Adanaspor karşısında buldu. Galatasaray, ligde 6 maç sonra bir karşılaşmayı gol yemeden tamamladı.

    RODRİGUES LİGDE SİFTAH YAPTI

    Galatasaray'ın devre arasında Yunan ekibi PAOK'tan kadrosuna kattığı Garry Rodrigues, ligdeki ilk golünü Adanaspor karşısında buldu.

    Maçın 47. dakikasında attığı şık golle sarı-kırmızılı ekibi 2-0 üstünlüğe taşıyan Rodrigues, ligde siftah yapmış oldu.

    Rodrigues, Ziraat Türkiye Kupası'nda Anagold 24 Erzincanspor ile İstanbul'da yapılan maçta da bir gol kaydetmişti.

    Rodrigues maçtan sonra yaptığı açıklamada "Çok önemli bir galibiyet aldık. Çünkü yukarıdaki takımlardan kopmamamız lazımdı. Bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Gol atarak takımıma faydalı olduğum için de ayrıca çok mutluyum. Bugün bizim maçımızdı, herkes maç öncesinde bunu hissediyordu. İlk dakikadan itibaren bu enerjiyi verdiğimizi düşünüyorum. Yüzde yüzümüzü verdik. Gollerden sonra rahatlayıp daha da iyi oynamaya başladık. Bütün herkes çok konsantre olmuştu maça" dedi.

    GALATASARAY 6 MAÇ SONRA GOL YEMEDİ

    Galatasaray, ligde 6 maç sonra bir karşılaşmayı gol yemeden tamamladı. Adanaspor'u 4-0 yenen Galatasaray, ligde 6 maç sonra bir karşılaşmayı gol yemeden tamamladı.

    Ligde son olarak 19. haftada 6-0 kazanılan Akhisar Belediyespor müsabakasında kalesini gole kapatan sarı-kırmızılı ekip, ardından oynadığı 6 karşılaşmada da rakiplerinin gol sevinci yaşamasını önleyememişti.

    LİGİN EN GOLCÜ İKİ TAKIMINDAN BİRİ

    Galatasaray, Adanaspor ağlarını 4 kez havalandırarak ligin en golcü iki takımından biri konumuna geldi.

    Sarı-kırmızılı ekip, alınan bu skorun ardından ligde 50 golü bulunan lider Beşiktaş'ı yakaladı.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Galatasaray Adanaspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title