Haberler

Vaşak Okulu hakkındaki tüm detaylar! Vaşak Okulu tarihi nedir?

Güncelleme:

CD Projekt Red'in yeni Witcher oyununun duyurusundaki paylaşılan görselde bir witcher madalyonu bulunuyor. Birçok kişi tarafından bu madalyonun hangi okula ait olduğu merak edilirken birçok kişi de Witcher 3'te yer alan dört okuldan biri olan Kedi Okulu'na ait olduğunu bildirdi. Fakat CDPR, bunun Kedi Okulu değil Vaşak Okulu'na ait olduğunu açıkladı. Peki, Vaşak Okulu'nun tarihi nedir? İşte Vaşak Okulu hakkında merak edilen tüm detaylar!

Vaşak Okulu, 1273 yılında Joel, Gaetan, Dragonfly, Lambert ve Keira Metz tarafından Dyn Marv Caravan'ı Nilfgardlı askerlerden geri almaya çalıştıktan sonra kurulmuş bir Witcher okuludur. Vaşak Okulu'nun ataları Kurt Okulu ve Kedi Okulu'dur. Vaşak Okulu'nun kurulması Kurt Okulu'nun resmi olarak yıkılmasının ardından ortaya çıktı. Kurt Okulu'ndan geriye kalan üyeleri Eskel, Geralt of Rivia ve Lambert, Vesemir'in ölümünden sonra Kurt Okulu'ndan ayrıldılar.

VAŞAK OKULU HAKKINDAKİ TÜM DETAYLAR! VAŞAK OKULU TARİHİ NEDİR?

Kurt Okulu'nun son aktif üyesi olarak çalışmalarına devam eden Eskel, bir söylentilere göre Manticore Okulu'na katılmak için doğuya doğru yürüdü. Lambert ise yeni bir hayata başlamak için sevgilisi Keira Metz ile güneye doğru yürüdü. Vaşak Okulu'nun kökeninde yer alan bir diğer bilgiye göre ise usta kedi büyücülerinin askerler tarafından ele geçirilen okullarının karavanını kurtarma niyetiyle ortaya çıktığı bildiriliyor.

Kedi Okulu'nun diğer üyeleri Lambert ve Keira Metz arasında kısa bir sohbetin ardından ortaya çıktı ve daha sonralarında karavanı kurtarmak için güçlerini birleştirmeye karar verdiler. Lambert'in amacı belirgindi, arkadaşı Aiden'i onurlandırmak ve mirasının bir şekilde devam etmesini sağlamak. Bu konuşmadan sonra, Kedi Okulu'nun diğer üyeleri tarafından lider seçildi ve Lambert, okulda bir reform yapmaya karar verdi. Üçüncü ve en radikal reform olmasıyla beraber Kedi Okulu, Vaşak Okulu'na dönüştürüldü.

Keira, mutajenlerin iyileştirilmesine yardım etti. Büyücü tarafından gerçekleştirilen bu araştırma, büyücülerin sahip olduğu bağışıklık nedeniyle Catriona Vebası'nın tedavisini bulmaya yol açtı.

Vaşak Okulu hakkındaki tüm detaylar! Vaşak Okulu tarihi nedir?

İKİNCİ WITCHER TURNUVASI

1290 yılına gelindiğinde okul tamamen faaliyete geçti ve yeni witcher oluşturdu. Lambert'in liderliğinde diğer okullara kötü şöhretli kedilerin artık var olmadığını ve onlar için yeni bir dönemin başladığını göstermek için ikinci bir witcherlar turnuvası düzenledi. Bu yıla kadar Keira Metz, Lambert ile yaşadığı duygusal sorunlar nedeniyle okul büyücüsü görevinden alındı ve yerine Perignon geldi.

Bu turnuva, Sıçan Okulu'nun cadıları hariç, o zamanlar ünlü tüm okulların üyelerinin katıldığı Kaer Morhen harabelerinde yapıldı. Turnuvayı ise Baykuş Büyücüler Okulu kazandı.

Vaşak Okulu hakkındaki tüm detaylar! Vaşak Okulu tarihi nedir?

YENİ KITA

1310 yılına kadar, Batı Kıtası'nın kolonileşmesi başladı, bu da okula yol açacaktı, çünkü bu bölgenin bilinmeyen canavarlarıyla yüzleşmek için bu bölgelere taşınmaları gerekiyordu. Böylece Vaşak Okulu, yeni Dünya'da kendini kuran ilk okul olarak tarihe geçti. Onlara daha fazla saygın kazanmak ve neredeyse kurtların geçmişte sahip olduğu saygınlığı geri kazanmaya çabaladılar.

Vaşak Okulu'ndan başarısız olan bazı cadıların, okuldan atıldıktan sonra, Eski Kıta'daki Kedi Okulu'nu diriltmek için yeniden canlandığı rivayet edilir, ancak bu sadece bir söylentidir ve doğrulanmış hiçbir kaynak yoktur.

Vaşak Okulu zırhları üretilmeye başlandıktan sonra ise ekipmanlar çok fazla ham hasar vermek yerine ölümcül kritik darbeler verebilmektedir. Kedi Okulu ile benzerlikleri çokça bulunmaktadır.

Vaşak Okulu'nun bilinen üyeleri arasında Lambert, Joel, Gaetan, Chireadan of New Cintra, Frank, Keman, Henryk of Lyria, Schrödinger, Jad Karadin, Witcher olarak bilinirken Dragonfly, Hilde, Rhona, Tempest, Isabelle of Toussaint ve Mozeh of Verden, Witcheress üyeleri olarak biliniyor. Vaşak Okulu'nda yer alan büyücüler ise Keira Metz, Adolar Wagner, Perignon ve Franz Kniprode'dur.

Vaşak Okulu hakkındaki tüm detaylar! Vaşak Okulu tarihi nedir?

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

The Witcher 4 The Witcher Witcher 3 Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title