Haberler

Sezonun ilk derbisinde Fenerbahçe ve Galatasaray yenişemedi

Güncelleme:

Geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'ın elektronik spor branşı Galatasaray Espor, Be The Champion League'in ilk hafta karşılaşmasında Fenerbahçe ile derbi heyecanı yaşadı. Derbide 1-1'lik skor ile berabere kalan Fenerbahçe ve Galatasaray yenişemedi.

Be The Champion League'in ilk hafta mücadelesinde Fenerbahçe ve Galatasaray arasında FIFA 23 ile derbi heyecanı yaşandı. Oynanan iki maçta da birer galibiyet alan Fenerbahçe ve Galatasaray yenişemedi.

DERBİDE KAZANAN ÇIKMADI

Be The Champion League'in üçüncü sezonunun ilk hafta karşılaşmasında karşı karşıya gelen Fenerbahçe Espor ve Galatasaray Espor, galibiyet için sahaya çıktılar. Derbinin ilk maçında 5-2'lik skor ile kazanan Galatasaray Espor, ikinci karşılaşmada ise 2-1 mağlup oldu. Oynanan 2 maçta birer galibiyet alan Fenerbahçe ve Galatasaray, toplam skorda 1-1 eşitliği sağlayarak yenişemediler.

Sezonun ilk derbisinde Fenerbahçe Espor ve Galatasaray Espor yenişemedi

FENERBAHÇE 2 – 5 GALATASARAY

Derbinin ilk karşılaşmasında Fenerbahçe'nin 39. Dakikada, Galatasaray'ın ise 5, 21 ve 32. dakikada attığı goller ile ilk yarıyı 3-1 önde kapatan Galatasaray, ikinci yarıya hızlı başladı ve 49. dakikada durumu 4-1 yaparken 59. dakikada attığı gol ile 5-1 galip geldi.

FENERBAHÇE 2 – 1 GALATASARAY

İkinci maçta beraberlik için mücadele eden Fenerbahçe, 20. ve 45. dakikada attığı goller ile ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. İlk maçta da olduğu gibi ikinci yarıya golle başlayan Galatasaray, 47. dakikada skoru 2-1'e getirerek mağlup oldu.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

FIFA 23 Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title