Haberler

PlayStation Stars sadakat programı başladı

Haberler
Güncelleme:

Sony'nin PlayStation Stars sadakat programı, 29 Haziran Perşembe günü Japonya'da piyasaya sürüldü. Japonya'nın ardından ise Asya'da, ardından Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri'nde piyasaya sürülmeye hazırlanıyor.

PlayStation Stars, PS kullanıcıları için bir sadakat programıdır. Oyuna göre puan ve dijital eşyalar satın alabilirsiniz. PS Plus'a katılıp katılmadığına bakılmaksızın tüm PlayStation sahipleri PlayStation Stars sadakat programına katılabilir.

PLAYSTATION STARS SADAKAT PROGRAMI BAŞLADI

PlayStation Stars sadakat programı ile oyun oynarken kazandığınız puanlar sayesinde PlayStation Store'dan oyunlar, cüzdan bakiyesi gibi eşyalar satın alabilirsiniz. Japonya'da yapılan lansmanında puanlar ile Hades ve Sekiro'nun puanları paylaşıldı.

  • HADES | PS5 –6,250 Puan
  • Sekiro Shadows Die Twice | PS4 – 15,000 Puan

PlayStation Stars sadakat programı başladı

PLAYSTATION STARS PUAN NASIL KAZANILIR?

PlayStation Stars ile çeşitli kampanyaları ve etkinlikleri tamamlayarak ödüller kazanırsınız. "Aylık Check-In" kampanyamız, ödül almak için herhangi bir oyunu oynamanızı gerektirir. Diğer kampanyalar sizden belirli kupalar kazanmanızı, hatta ülkelerinde/bölgelerinde gişe rekorları kıran bir unvanı platin kazanan ilk oyunculardan biri olmanızı isteyecektir. İlk kampanyalarımızdan biri "Hit Play/1994" olarak adlandırılıyor ve burada şarkı tabanlı ipuçlarıyla eşleşen oyunları doğru bir şekilde başlatan üyeler özel bir koleksiyon alıyor.

PLAYSTATION STARS SADAKAT PROGRAMI NE ZAMAN ÇIKACAK?

State of Play etkinliğinde de duyurulduğu üzere PlayStation Stars sadakat programının Asa ve Japonya, Amerika, Avrupa ve Avustralya çıkış tarihleri açıklandı.

  • Asya ve Japonya: 29 Eylül
  • Amerika: 5 Ekim
  • Avrupa ve Avustralya: 13 Ekim

PLAYSTATION STARS NASIL KATILINIR?

PlayStation Stars'a katılmak ücretsizdir. PlayStation Network için yalnızca yetişkin bir hesabınızın olması ve programın Hizmet Şartları'nı kabul etmeniz gerekir. PlayStation Plus üyesi olduğunuzda belirli avantajlar kazanacak olsanız da PlayStation Stars'a katılmak için PlayStation Plus üyeliği gerekmez.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Playstation

Kira sözleşmeleri için e-Devlet hizmetinde son aşamaya gelindi

Geri sayım başladı! E-Devlet'e müthiş bir hizmet daha geliyor

İsrail'de otobüs durağına kamyonla saldırı! 10'u ağır 40 kişi yaralandı

İsrail'de otobüs durağına kamyonla saldırı! Onlarca yaralı var

Bomba iddia: AK Parti yönetimi asgari ücrete yüzde 30 zam yapılmasını istiyor

İşte AK Parti yönetiminin düşündüğü asgari ücret rakamı

Çinli otomotiv devi Chery, Samsun'da fabrika kuracak

Dünyaca ünlü otomotiv devi Türkiye'de fabrika kuracak

title