Haberler

    NVIDIA, DLSS için ultra kalite modu ekleyecek

    Güncelleme:

    NVIDIA DLSS teknolojisi için yeni "Ultra Kalite" modu, UE5 belgelerinde yer tutucu olarak keşfedildi.

    NVIDIA DLSS teknolojisi için yeni "Ultra Kalite" modu, UE5 belgelerinde yer tutucu olarak keşfedildi. Dipnotlara göre, son kullanıcılar tarafından henüz kullanılamayacak, bu da modun hala geliştirme aşamasında olduğu anlamına geliyor. Teknolojiyi destekleyen oyunlarda şu anda mevcut olan en iyi ayar, oyunu doğal çözünürlüğün yüzde 66.6'sında işleyen "Kalite" moduydu.

    • DLSS Modları

    Ultra Kalite, muhtemelen zaten tam olarak böyle bir isim taşıyan bir ayar sunan AMD'nin FidelityFX Süper Çözünürlüğüne bir cevap olacak. Bu FSR modunda oyun yüzde 77 çözünürlükte işleniyor ve bu, her iki teknoloji yan yana karşılaştırılırsa teorik olarak FSR'ye bir üstünlük sağlayacaktı. Ne yazık ki, FSR piyasaya sürüldüğünden beri tek bir oyun, böyle bir karşılaştırmaya izin verecek her iki süper çözünürlüklü teknoloji için destek almadı.

    Ayrıca, motorunda DLSS'in yeni bir sürümünün zaten mevcut olduğu keşfedildi. Şu anda Rainbow Six Siege veya Lego Builder's Journey gibi oyunlarda bulunan en son sürüm DLSS 2.2.6.0. Bu sürüm diğer oyunlara başarıyla aktarıldı ve bazı istenmeyen hataları azaltarak daha iyi bir deneyim sağladığı onaylandı. Çoğu durumda, oyun dizinindeki tek bir dosyayı değiştirerek bu sürüme erişmek mümkün.

    Yeni bir 2.2.9.0 sürümü tam olarak test edilmedi, ancak Digital Foundry'den tarafından hızlı bir karşılaştırma paylaşıldı:

    • NVIDIA DLSS 2.1.66.0 vs 2.2.6.0 vs 2.2.9.0

    Bakalım NVIDIA'nın yeni güncellemesi oyunlarda nasıl bir fayda sağlayacak?

    Kaynak: Turkmmo / Gamegar

    Advanced Micro Devices Haberler

    Bakmadan Geçme

    26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title