Haberler

Marvel's Avengers'ın kadrosuna Spider-Man ekleniyor

Güncelleme:

İkonik karakter Spider-Man'in Marvel's Abu yılın başlarında gelmesi bekleniyordu. Spider-Man'in 30 Kasım'da geleceği duyuruldu.

Crystal Dynamics Spider-Man'in Marvel Avengers'a tam olarak ne zaman geleceğini açıkladı. İkonik süper kahraman, 30 Kasım'da oyunun PS4 ve PS5 sürümlerine PlayStation'a özel olarak gelecek.

Örümcek Adam'ın çıkışına eşlik edecek bir kahraman etkinliği de olacak. AIM'in Synthoid ordusunu durdurulamaz hale getirme planını keşfeden Örümcek Adam, tehditle başa çıkmak için Avengers ile takım haline gelir.

Stüdyo ilk başlarda, Spider-Man'in bu yılbaşlarında oyun ekleneceğini söyledi, ancak bu açıklama bir sonuç vermedi. Kate Bishop ve Clint Barton'da planlanandan daha geç Marvel's Avengers'a geldi.

Spider-Man ile birlikte, bu ayın sonlarında yapılacak bir güncelleme, Echoes adlı yeni bir düşman türü ve klaw baskını olan daha fazla kozmetik eşya ekleyecek. Kaynak ve dişli yükseltme sistemleri de elden geçirilecek ve güç seviyesi üst sınırı artırılacaktır.

Spider-Man, Marvel's Avengers'a 30 Kasım 2021'de PS4 ve PS5'e özel olarak geliyor.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Marvel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title