Haberler

Hitman 2 seviyesini Hitman 3'e taşıma nasıl yapılır? Steam'den Epic Games'e lokasyon aktarımı nasıl yapılır?

Güncelleme:

Merakla beklenen Hitman 3 geçtiğimiz günlerde piyasaya sürüldü. IO Interactive, Hitman 3'ü PC'de oynayan oyuncuların yaşadığı bazı sorunları çözmek için çalışmaya da devam ediyor. Yakında Steam'deki Hitman 1 ve Hitman 2 lokasyonlarının Epic Games'de Hitman 3'e aktarılması mümkün olacak.

IO Interactive, Hitman 2'yi 3'e yükseltme problemini sonunda çözdü. Bu yükseltme PC oyuncuları için geçerli olacak. Şubat ayının sonunda, Steam'deki PC oyuncuları seviyelerini aktarabilecek. Taşıma işlemi Epic Games Store üzerinden olacak.

HITMAN 2 SEVİYESİNİ HITMAN 3'E TAŞIMA NASIL YAPILIR?

Hitman'i PC platformundan oynayan PC oyuncuları Hitman 2'yi Şubat sonuna kadar Hitman 3'e aktarabilir. Şubat ayının sonuna kadar ise, Steam'deki PC oyuncuları levellerini Epic Games Store üzerinden aktarabilecekler.

Hitman 1 ve 2 oyunlarına zaten hakimseniz, bu ilerletmeyi aynı platformda da sürdürebilirsiniz. Bu durumda, PS4 verilerini Xbox Series X verisine getirilemeyeceği gibi, PS4 de oynamanız Hitman 3'ün PS5'de aktarılabilme olanağına sahip olma imkanı taşır. Oyunun akllı teslimatı desteklemesi oyunların yeni sürümlerinin de indirilebilmesi açısından kolaylıkla bedava yükseltilebilir. Detayları ise IO Interactive gelişmeler sonrası aktaracak.

HİTMAN 3 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

İşlemci : Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz / AMD CPU Phenom II X4 940

RAM : 8 GB RAM

Diskler : 80 GB

GPU : NVIDIA GeForce GTX 660 / Radeon HD 7870

İşletim Sistemi : 64-bit Windows 10

DirectX : Sürüm 12

Ekran Çözünürlüğü : 720p veya daha iyisi

Ağ : Geniş Bant İnternet Bağlantısı

Bununla birlikte daha iyi bir oyun tecrübesi için IO Interactive'nin önerdiği gereksinimler şunlardır:

İşlemci : Intel CPU Core i7 4790 4 GHz

RAM : 16 GB RAM

Diskler : 80 GB

GPU : NVIDIA GeForce GTX 1070 / Radeon RX Vega 56 8GB

İşletim Sistemi : 64-bit Windows 10

DirectX : Sürüm 12

Ekran Çözünürlüğü : 720p veya daha iyisi

Ağ : Geniş Bant İnternet Bağlantısı

Kaynak: Haberler.com / Gamegar

İşletim Sistemi Intel Steam Gamegar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title