Haberler

Beşiktaş Esports, League of Legends kadrosuna iki yeni oyuncuyu dahil etti

Güncelleme:

Beşiktaş Esports'un 19 Şubat Pazar günü sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda League of Legends takımından iki oyuncuya veda ederken saatler sonra iki yeni transferini duyurdu. Orta koridor ve destek rolüne dâhil olan iki yeni transferi Batuhan "Ksaez" Okta ve Yunus Emre "Absolute" Şahin'i duyurdu.

League of Legends takım oyuncularından Kim "Goliath" Hyo-Min ve Mert "MGX" Güvercin ile yollarını ayırdığını duyuran Beşiktaş Esports, emekleri için her iki oyuncusuna da teşekkür ederken kariyerlerinde başarılar diledi ve kadroda boşalan yer için iki yeni transferini saatler sonra doldurdu.

BEŞİKTAŞ ESPORTS'TAN LOL KADROSUNA İKİ YENİ TRANSFER

Beşiktaş Esports'un Goliath ve MGX ile yollarını ayırdığını duyurmasının ardından saatler sonra iki yeni transferini duyurdu. League of Legends kadrosunda Üst Koridorda görev alacak Yunus Emre "Ksaez" Şahin ve Destek rolünde yer alacak Batuhan "Absoulte" Okta, Beşiktaş kadrosuna dâhil oldu.

Beşiktaş Esports, League of Legends kadrosuna iki yeni oyuncuyu dahil ettiAbsoulte ve Ksaez

Beşiktaş Esports, League of Legends kadrosuna iki yeni oyuncuyu dahil ettiGoliath ve MGX

BEŞİKTAŞ ESPORTS GÜNCEL LEAGUE OF LEGENDS KADROSU 2023

  • Kim "Poss" Min-cheol(Üst Koridor)
  • Tunahan "Kireas" Kevioğlu(Ormancı)
  • Yunus Emre "Ksaez" Şahin (Orta Koridor)
  • Mert "Andariel" Kılıç(Alt Koridor)
  • Batuhan "Absoulte" Okta (Destek)
  • Ufuk "Ufrock" Turhan (Alt Koridor)
Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

League Of Legends Sosyal Medya Yunus Emre Beşiktaş Gamegar Spor Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title