Haberler

    Galatasaray'da Sakat Futbolcuların Durumu

    Galatasaray Futbol Takımı Doktoru Yener İnce, sakatlıkları olan oyuncuların durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

    Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda basın  mensuplarına açıklama yapan İnce, Beşiktaş derbisinde sakatlık geçiren Mariano  Filho'nun Teleset Mobilya Akhisarspor maçında oynamasının çok zor olduğunu dile  getirdi.
    İnce, aynı maçta Ryan Donk'un da ciddi bir sakatlık geçirdiğini dile  getirerek, şöyle konuştu:
    "Mariano'nun oynaması çok zor. Donk'un da oynaması zor. Donk'un ayak  bileğinin iç yan bağında yırtık var. Donk ile ilgili kararımızı son anda  vereceğiz. Bugün antrenmana çıktı ve bir süre takımla çalıştı. Yaptığı şey  gerçekten kolay değil. Başka şartlarda Mariano ve Donk'un sezonu kapattığını  söylerdik ancak bizim her oyuncuya ihtiyacımız var. Onların geri gelmesi için  elimizden geleni yapıyoruz."
    Beşiktaş derbisinde sakatlanan Martin Linnes'in de büyük bir özveriyle  takımdaki yerini aldığını aktaran İnce, "Linnes'in ayağında açılan yaradan  parmağınızla aşil tendonuna dokunabiliyorsun. Çok özverili bir oyuncu. Her şeye  rağmen antrenmanda olmak istedi. Özel bir bandaj yapıldı, onunla oynayacak."  ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Florya Metin Oktay Tesisleri Murat Erat Ryan Donk Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title