Haberler

    Galatasaray'da Gomis'e Büyük Destek!

    Spor Toto Süper Lig'deki Galatasaray-Bursaspor karşılaşmasında

    Celal Umut Eren / Skorer.com

    Spor Toto Süper Lig'deki Galatasaray- Bursaspor karşılaşmasında yaşadığı baygınlıkla herkesi korkutan Bafetimbi Gomis, Bursaspor maçında büyük destek aldı.

    Maç öncesinde taraftarlar ilk olarak Gomis'i tribünlere çağırarak uzun süre tezahüratlar yaptı. 4 tribüne birden çağrılan Fransız futbolcu için ayrıca stat hoparlörlerinden kendisiyle özdeşleşen 'Sen olsan bari' şarkısı çaldı.
    Fernando geri döndü
    Sarı-kırmızılılarda Bursaspor maçında Fernando mutluluğu yaşandı. 24 Aralık 2017 tarihinde ligin 17. haftasında yine Türk Telekom Stadı'nda oynanan Göztepe maçında sakatlanan Brezilyalı orta saha, 2 ay sonra kadroya geri döndü.
    Sakatlığını atlatıp hafta içi takımla çalışmalara başlayan Fernando'nun dönüşü de beklenen erken oldu.
    Tecrübeli futbolcu maça yedek başladı. Antalyaspor maçında kırmızı kart görerek geçen hafta Kasımpaşa yenilgisinde takımını yalnız bırakan Belhanda da ilk 11'e döndü.
    Muslera unutulmadı
    Bu sezon yediği hatalı goller nedeniyle taraftarlardan tepki görmeye başlayan Fernando Muslera'nın gönlü maç öncesi alındı.
    Bursaspor maçı öncesi ısınmaya çıkan Uruguaylı kaleci özel olarak tribüne çağrılarak tezahüratlarla karşılandı. Son haftalarda morali bozuk olan Muslera'ya güven verilmeye çalışıldı.
    Bursaspor'a sıcak karşılama
    Karşılaşma öncesinde Galatasaray yönetimi güzel bir jest yaptı. Bursaspor kafilesi stat girişinde kapıda karşılandı. Bursaspor yöneticileri ve takım otobüsü sarı-kırmızılı yöneticiler tarafından ağırlandı. Yöneticilerden Adil Arapoğlu ve Acar Baltaş, Bursaspor Başkanı Ali Ay ve diğer yöneticileri kapıda karşıladı.
    Ev sahibi olarak böyle bir jest yapan Galatasaray yönetimine konuk Bursaspor'dan teşekkür geldi.
    Sow yine yok
    Konuk Bursaspor'da ciddi eksikler göze çarptı. Devre arasında büyük umutlarla takıma katılan Moussa Sow yine sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadı.
    Senegalli yıldız geldiğinden bu yana 6. haftada 4. kez forma şansını kaçırdı. Öte yandan Bursaspor'un orta sahasında Badu da kadroya alınmadı.
    Müze açılışı 1 Mart'ta
    Sarı-kırmızılı kulübün müzesi 1 Mart 2018 tarihinde taraftarlarıyla buluşuyor. Resmi siteden yapılan duyuruda, "Galatasaray Stadyum müzesi 1 Mart'ta taraftarla buluyoru" denildi. Açılışın 1 Mart Perşembe günü saat 10.00'da yapılacağı belirtildi.
    35 bin taraftar
    Galatasaray'ın Bursaspor'u konuk ettiği karşılaşmada tribünler dikkat çekti. Zorlu 90 dakika içinde yaklaşık 35 bin seyirci olduğu görüldü.
    Maçın hafta içine denk gelmesi ve hava soğukluğu da faktör oldu. Bursaspor'da da az sayıda taraftar olması dikkat çekti. Her zaman İstanbul deplasmanlarına yoğun bir taraftar grubuyla gelen yeşil-beyazlılarda bu sefer konuk takım tribünü doldurulamadı.
    Özel uğurlama
    Bursaspor taraftarları, takımlarını İstanbul'da farklı bir şekilde karşıladı. Yeşil-beyazlıların kamp yaptığı kafile önünde toplanan taraftarları, takımları stada gelmek için çıktığında meşaleleri yaktı.
    Özel bir organizasyon yapan taraftarlar takım otobüslerine de bir süre eşlik etti.
    Mehmetçik için tezahürat
    Türk Telekom Stadyumu'nda maç öncesinde askerlerimiz unutulmadı. Stattaki 4 tribünün hepsi birlikte mehmetçiğe tezahüratlarda bulundu.
    Afrin'de Zeytindalı Harekatı'nı yürüten askerlerimiz tek tek bütün tribünlerle 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' tezahüratı yaptı.
    Bursaspor taraftarları da Galatasaraylılar ile beraber tezahürat yaparak güzel bir görüntü oluşturdu.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Bursaspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
    title