Haberler

Galatasaray'da Fatih Terim'in Sözleşmesi Uzatıldı, Tecrübeli Hoca, Boş Mukaveleye İmza Attı

Güncelleme:

Galatasaray yönetimi, Teknik Direktör Fatih Terim'in sözleşmesini uzattı. Tecrübeli hoca, meblağ hanesi boş mukaveleye imza attı.

Galatasaray yönetimi, teknik direktör Fatih Terim'in sözleşmesini uzattı. Galatasaray, Fatih Terim ile 2+3 yıllık sözleşme imzaladığını Kamuoyu Aydınlatma Platformuna bildirdi.

Galatasaray'da Fatih Terim'in Sözleşmesi Uzatıldı, Fatih Terim Boş Mukaveleye İmza Attı

Galatasaray resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüze ve Türk futboluna tarihi başarılar kazandırmış olan kıymetli teknik direktörümüz Sayın Fatih Terim ile 2018-2019 sezonunu takip eden iki sezon ve 3 yıl uzatma opsiyonlu olmak üzere yeni bir sözleşme imzalanmıştır.

Galatasaray'da Fatih Terim'in Sözleşmesi Uzatıldı, Fatih Terim Boş Mukaveleye İmza Attı

Kulübümüzden Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama şu şekilde:

Şirket Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerinin katıldığı ve Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı'nda gerçekleşen görüşmeler neticesinde teknik direktörümüz Sayın Fatih Terim, meblağ hanesi boş mukaveleye imza atmış olup, 85 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı (Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar) ile yapılan değişikliğe istinaden meblağ bilahare Türk Lirası olarak belirlenecektir.

Camiamıza ve kamuoyuna saygıyla duyururuz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Spor Kulübü Fatih Terim Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (31)

SELAM:

Alex ferguson gibi galatasaray da omrun uzun olur insallah imparator

25
8
yanıtYanıtla
Adanalı:

Ülke kurtulamadı şundan

5
25
yanıtYanıtla
PARACI:

bakalım YUSUF ile YILDIRIM gidince ne yapacaksın imPARAtor!

4
17
yanıtYanıtla
suri:

Yusuf dediği bejeke belediyesinden, yıldırım dediği 8taş başkanlığını yıllarca yapmış, şimdi bunları gsli yaptı uçucu maddeler başa bela, sanıyorlardı ki her yıl şampiyon oluruz, olmayınca sonuç bu :D acı acı

yanıt5
yanıt2
mustafadas:

SURİ yavaş! yusufun sülalesi cinconlu. gerçi yalan sizin işiniz. o yüzden devam et

yanıt0
yanıt1
Sen bomboşsun:

Ulan gafasız 2 sene önce ile şuanın hakemleri tff aynı hıyarto. Keşke ölsen

yanıt0
yanıt0
Liberal:

Eyvah Şimdi Yandık Bir de bizi Fenerli olmakla suçlarlar Fatih ya yalakaları alkış tutsun bakalım Biz de Galatasaray liligimizi askiya alacağız külhanbeyi gidene kadar

3
11
yanıtYanıtla
since 1903 babanız beşiktaş:

Deplasmanlarda hep 4 yiyip evinde yenen takım başarılı değildir. Yani evinde aslan deplasmanda kedicik bu paragöz paratorun takımı. Geçen yıl Ali Dürüstün MHK ye baskısıyla Yusuf Namoğlu sayesinde şampiyon oldunuz. Rezil futbol oynayıp Cüneyt çakır sayesinde aldığınız maçları hatırlattırmayın bana cinconsaraylılar. Ostrendsunds gibi takımlara elenip burda klavye delikanlılığı yapmayın bana fetösaraylılar. Bu paragöz parator milli takımı mahvetti şimdi geseyi batıracak.

3
10
yanıtYanıtla
gerçekler:

bırakın bu ucuz numaraları allaı para olan kendi ülkesini bile dolanıran bir adamı kahraman yapma ancak çapulsuz ciğer beş para etmezlerin işi allahı para olmuş bir insan boş mukaveleye anca cenhhenemde imzalar.

6
7
yanıtYanıtla
Yeniçeri:

Kıskanma ezik keşke bu tepkini guus hidnik dünya kadar tazminat alırkende verseydin ucuz vatanseverlik yapma hadi ordan teres

yanıt6
yanıt5
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title