Haberler

Galatasaray'ın Yeni Transferi Malik Karaahmet Kimdir?

Güncelleme:

Galatasaray, Almanya 3. Futbol Ligi ekibi, 2000 doğumlu oyuncusu Malik Karaahmet'i kadrosuna kattı. 2000 doğumlu genç futbolcu internette merak konusu oldu. Peki Malik Karaahmet kimdir?

Genç oyunculara yönelik transfer girişimlerini hızlandıran , Almanya 3. Futbol Ligi ekibi, 2000 doğumlu oyuncusu Malik Karaahmet'i kadrosuna kattı. Karaahmet ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. Genç yetenek merak konusu oldu. Peki, Malik Karaahmet kimdir?

18 Ocak 2000'de dünyaya gelen Malik Karaahmet, Alman ekibi Frankfurt altyapısında futbola başladı.

Forvet olarak görev yapan Karaahmet 1.75 boyunda. Ay-yıldızlı formayı U15, U16 ve U17 seviyelerinde temsil etti. U15'te oynadığı 3 maçta 1 gol atarken, 11 kez oynadığı U17 seviyesinde ise rakip fileleri 7 kez havalandırdı.

Galatasaray'a Yeni Transferi Malik Karaahmet Kimdir?

İLHAM KAYNAĞI: DROGBA

"Benim için her şey, ilham kaynağım. Onun hakkındaki belgeselleri izledim, sosyal medyadan Drogba'yı takip ediyorum ve onun oyun stilini yakından takip ediyorum" açıklamasıyla Drogba'ya olan hayranlığını gizlemedi ve odasının duvarlarının Drogba posterleriyle kaplı olduğunu sözlerine ekledi.

Galatasaray'a Yeni Transferi Malik Karaahmet Kimdir?

Galatasaray, Malik için Alman ekibine herhangi bir bonservis bedeli ödemedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Malik Karaahmet Galatasaray Almanya Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title