Haberler

Free Fire, "Nakavt Gecesi" etkinliği ile birçok ödül dağıtıyor!

Güncelleme:

Son yılların en çok indirilen mobil oyunu Free Fire, büyük bir etkinlikle geliyor. Free'ın son büyük etkinliği olan "Nakavt Gecesi" birçok sürprizi oyun severlerle buluşturmayı bekliyor. İşte gelecek içerikler ve ödüller!

2019, 2020 ve 2021 yıllarında dünyanın en çok indirilen mobil oyunu olan Free Fire, oyun severleri eldivenleri giymeye ve Navakt Gecesi için ringte kozlarını paylaşmaya davet ediyor. Etkinlikte yeni oyun içi mekanikleri ve özel bir arayüz yer alacak. Ayrıca, çok sayıda heyecan verici ödül de oyuncularla buluşacak.

Nakavt Gecesi, karşıt gruplara ait olduklarını keşfeden ve ayrılan eski sevgililer, Laura ve Rafael'i oyunculara tanıtacak. Kaderleri dövüş gecesine ayrı ayrı kayıt yaptırdıktan sonra kesişecek ve savaşırken kaderleriyle sınanacaklar.

"NAKAVT GECESİ" İÇİN GELECEK İÇERİKLER VE ÖDÜLLER GÖZ DOLDURUYOR

Free Fire, oyuncularla oyun için yeni bir mekanik ve günlük görevleri 22 Nisan'da sunmaya hazırlanıyor. Ayrıca bu büyük günde, aktiviteler, oyuna giriş bonusu ve özel Nakavt Gecesi temalı ödüller de oyuncuları bekliyor. Bunlara Laura ve Rafael'in kadın ve erkek boksör paketleri eşlik edecek.

Hayatta kalanları Nakavt Gecesi'nin yanı sıra, son yamada bir sürü yenilik bekliyor. Bu yeniliklerin başında ise bir süredir çokta talep edilen Yeni Bermuda'nın geri dönüşü olacak. Karakter gelişimi ve beceri sistemleri de çeşitli değişikliklere uğrayacak. Hayatta kalanlar artık sadece hafıza parçalarını kullanarak karakterlerini yükseltebilecekler. Bunu da sadece Free Fire oynayarak kazanabilirler.

Kaynak: Haberler.com / Gamegar

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title