Haberler

Reyhanlı'ya Bir Günde 4 Roket Atıldı

Güncelleme:

Hatay'ın Reyhanlı ilçesine Afrin'deki teröristler tarafından ateşlenen bir roket daha düştü. Bugün isabet eden 4. roket oldu.

Suriye tarafından bugün saat 14.20 sıralarında atılan bir roket, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinin Gültepe Mahallesi'nde bir evin önüne, diğeri de Reyhanlı çevre yoluna düştü. Her iki olayda 1 kişi yaralandı. Bölgede güvenlik önlemi alan ekipler, inceleme başlatırken çevrede toplanan vatandaşlar da dağıtıldı. Bugün Reyhanlı'ya atılan roket sayısı ise 4'e yükseldi.

BOŞ EVE İSABET ETTİ

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Zeytin Dalı Harekatı'nı yürüttüğü Afrin bölgesinden atılan roket, Gültepe Mahallesi'ndeki boş durumdaki eve ve yola isabet etti.

CAN KAYBI YOK, 1 KİŞİ YARALANDI

İlk belirlemelere göre saldırıda herhangi can kaybı yaşanmadı, 1 kişi hafif yaralandı. Güvenlik güçleri roketlerin düştüğü yerde inceleme başlattı.

DAHA ÖNCE 2 ROKET ATILMIŞTI

Suriye'nin Afrin bölgesindeki terör örgütü PYD/PKK üyelerince Hatay'ın Reyhanlı ilçesine düzenlenen roketli saldırıda bir kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Zeytin Dalı Harekatı'nı yürüttüğü Afrin bölgesinden atılan roket, Gültepe Mahallesi'ndeki 3 katlı bir evin bahçe duvarına isabet etti. Bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi.

BELEDİYE BAŞKANI: 17 YAŞINDAKİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Afrin'den PYD/YPG tarafından atılan iki roketten birisinin isabet ettiği evde 17 yaşında bir gencin hayatını kaybettiğini söyledi.

Şanverdi, "Bugüne kadar ilçemize 30'un üzerinde roket isabet etti. Bu olaylarda 50'nin üzerinde kişi yaralandı, 1'i Suriyeli olmak üzere bugün kaybettiğimiz gencimizle 2 kişi hayatını kaybetti" dedi.

Roket isabet eden ev ve park halindeki bir araçta hasar oluştu. Güvenlik güçleri, olay yerindeki incelemelerini sürdürüyor.

TSK, MİSLİYLE KARŞILIK VERİYOR

Türk Silahlı Kuvvetleri, atılan roketlere Suriye sınırındaki obüslerle misliyle karşılık vermeye başladı.

Dün de Reyhanlı ve Kilis'e çok sayıda roketli saldırı düzenlenmişti. Saldırılarda can kaybı yaşanmamıştı.

Bu arada Zeytin Dalı Harekatının başladığı 20 Ocak'tan bu yana Kilis'e 20 roket atıldı, biri Suriye uyruklu 2 kişi hayatını kaybederken 21 kişi yaralandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Reyhanlı Gültepe Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title