Haberler

Firari Cinayet Şüphelisinden Tehdit Telefonu

Firari cinayet şüphelisinden tehdit telefonu İki kardeşi katlettiği iddia edilen üvey ağabeyden aileye "Kızlarını da öldüreceğim" telefonu İki evladını kaybeden acılı anne kız çocuklarının da öldürülmesinden korkuyorADIYAMAN - Adıyaman'ın Kahta ilçesinde geçtiğimiz günlerde arazi meselesi...

Firari cinayet şüphelisinden tehdit telefonu

İki kardeşi katlettiği iddia edilen üvey ağabeyden aileye "Kızlarını da öldüreceğim" telefonu

İki evladını kaybeden acılı anne kız çocuklarının da öldürülmesinden korkuyor

ADIYAMAN - Adıyaman'ın Kahta ilçesinde geçtiğimiz günlerde arazi meselesi yüzünden 2 kardeşi tabanca ile vurarak öldürdüğü iddia edilen firari üvey ağabey, aileyi telefonla arayarak, "Kızlarını da öldüreceğim" dediği öne sürüldü.

Yaklaşık 10 gün önce, 2 çocuk babası 28 yaşındaki Mehmet Can ile askerden kısa süre önce gelen kardeşi 22 yaşındaki İbrahim Can, Turanlı Mahallesi yolu üzerindeki bir tarlada ölü halde bulunmuşlardı. Arazi anlaşmazlığından dolayı cinayeti işlediği iddia edilen üvey ağabey H.C güvenlik güçleri tarafından aranıyor. İki evladını cinayete kurban veren anne Hamra Can, cinayetin şüphelisi olarak aranan H.C.'nin kendilerini iki defa telefonla arayarak, "Kızlarını ve torunlarını da öldürmeden hapse girmeyeceğim" diye tehdit ettiği iddia etti.

İki evladı tarlada öldürülen anne Hamra Can, katilin yakalanmaması durumunda tüm ailesinin katledileceği uyarısında bulunarak, "Oğullarımın katilinin bulunmasını istiyorum. Üvey oğlum iki ay önce bizim evin kapısına geldi. 'Ben sizin oğlunuzu vuracağım, öldüreceğim' diye tehdit etti. Başbakanımıza sesleniyorum. Lütfen oğlumun katili yakalansın. Oğlumun kati H. C.'nin şimdiye kadar yakalanmaması bizleri korkutuyor. Adalet istiyorum, adalet yerini bulsun. Bizim kimsemiz yok. Katiller çocuklarımı öldürdükten sonra hala bizi arayıp tehdit ediyorlar. Bize telefon açıp, 'Kızlarını ve torunlarını da öldüreceğim' diyor. Bunlar cani, insan değil. Yetkililerin bir an önce bu canileri bulup adalete teslim etmelerini istiyorum. Yüce adaletimize güveniyorum. Lütfen bize yardım edin. Tek 2 oğlum vardı. Onları da öldürdüler. Torunlarımın ve kızlarımın da ölmesini istemiyorum" dedi.

16 Yıl önce de cinayet işlemiş

Hayatını kaybeden Mehmet Can ile İbrahim Can'dan geriye kalan tek amcaoğlu olan Abdulvahab Can, "Bu acıyı tarif etmek imkansız. Bu ailenin 2 erkek çocuğu vardı. Plan yaparak ikisini de öldürdüler. Bunlara yardım ve yataklık edenler de vardır. Bizler bugüne kadar Cumhurbaşkanımızın yanında saf tuttuk. Buradan Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum. Lütfen bize yardım edin. Katil ailemizi arayıp tehditler savuruyor. Neden hala yakalanamıyor? Bu cani, 16 yıl önce yine aynı şekilde arazi meselesi yüzünden diğer amcamın oğlunu da katletti. Buna yardım eden insanlar da tehlikeli insanlardır. İki tane cenazemiz oldu. Tabanca ile kurşunlanarak öldürüldüler. Katiller hala dışarıda, bizi arayıp tehditler savuruyorlar. Kimseden ses yok. Sürekli tehdit altındayız. Herhangi bir güvencemiz yok. Büyük bir hayati tehlike içerisindeyiz.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

İbrahim Can Adıyaman Kahta Asayiş Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title