Haberler

Fethiyespor Teknik Direktörü Dinçel ve futbolcular, öğrenciler ile buluştu

Güncelleme:

3. Lig 3. Grup Lideri Fethiyespor, Belediye Derincespor maçı öncesi okullardan gelen talep üzerine öğrencilerle buluşma gerçekleştirdi.

İlçedeki liselerde başlatılan buluşmada, Teknik Direktör Selahaddin Dinçel ve futbolcular Nurettin Çakır, Ali Han Tunçel, Serhat Mutlu ve Soner Binici ile kaleci Enes Piedo Fethiye Anadolu Lisesinde Fethiyesporla buluşma platformuna katıldı. Teknik Direktör Dinçel ve futbolcuları, Fethiye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdinç Kara, okul müdür yardımcısı Kadir Korkmaz ve milli eğitim görevlisi Ramazan Göktepe karşıladı. Öğrencilerin Fethiyespor Marşı ile karşıladığı buluşmada konuşan Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, "Hedefe giden bir takımımız var. Memleket takımını tutmak bir başka güzelliktir. Hepiniz öncelikle Fethiyesporlu olmalısınız" ifadelerini kullandı.

Grubunda 40 puanla liderliğini sürdüren Fethiyespor, hafta sonunda ağırlayacağı Belediye Derince maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenmanlar dışında okullardan gelen davet üzerine Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel ve futbolcular ilk olarak Fethiye Anadolu Lisesinde öğrenci buluşması platformuna katıldı.

Teknik Direktör Selahaddin Dinçel ve futbolcular Nurettin Çakır, Ali Han Tunçel, Serhat Mutlu ve Soner Binici ile kaleci Enes Piedo okulda Fethiyespor Marşları ile karşılanırken, ayrıca Lacivert Beyaz üçlüğü çekti. Teknik Direktör Dinçel ve futbolcular, öğrencilerin sorularını da cevaplandırdı. En iyi soru yönelten 3'ü kız, 2'si erkek öğrenciye futbolcular tarafından Fethiyespor kaşkolları hediye edildi.

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel," Hedefe giden bir takımımız var. Memleket takımını tutmak bir başka güzelliktir. Hepiniz öncelikle Fethiyesporlu olmalısınız. Bu hafta sonunda Belediye Derincespor maçına hepinizi bekliyoruz. Sizler, tribünden vereceğiniz destekler ile takımı şampiyonluğa taşıyacaksınız" ifadelerini kullandı.

Fethiye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdinç Kara ise, "Şehrimizin şampiyonluğa giden takımı ile onur duyuyoruz. Takımımız 9 puan önde olup, tüm hızıyla 2'nci lige koşuyor. Sizlerde maçlara giderek destek olmalısınız" dedi.

Futbolcular da, onlarca öğrencinin sorularını yaklaşık bir saat boyunca cevaplandırdılar. Özellikle futbolcular, "Derslerinize iyi çalışmalısınız. Futbolculuk güzel bir meslek, ama riskli ve zor bir meslek. Bizlerde sizler gibi okumak isterdik" şeklinde cevaplar verdiler. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Nurettin Çakır Derincespor Fethiyespor Fethiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title