Haberler

Tatil Beldesindeki Fuhuş Operasyonunda 16 Kadın Kurtarıldı: 33 Gözaltı

Güncelleme:

Muğla'nın Fethiye ve Köyceğiz ilçelerindeki operasyonda fuhuş yaptırdıkları belirlenen 33 kişi gözaltına alındı. 9'u yabancı uyruklu 16 kadın kurtarıldı. Kadınlardan birisi kucağındaki çocuğuna sarılarak yüzünü gizlemeye çalıştı.

Muğla'nın Fethiye ve Köyceğiz ilçelerinde düzenlenen operasyonda internet üzerinden fuhuş yaptırdıkları iddia edilen 33 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan kadınlardan birisi kucağındaki çocuğuna sarılarak yüzünü gizlemeye çalıştı.

İNTERNET ÜZERİNDEN FUHUŞ YAPTIRDIKLARI BELİRLENDİ

Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, internet üzerinden yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırdıkları iddia edilen kişileri takibe aldı.

Fethiye'de Fuhuş Operasyonu; 33 Gözaltı

23 ADRESE EŞ ZAMANLI OPERASYONDA 33 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Ekipler üç aylık teknik ve fiziki takip çalışmasının ardından, Fethiye ve Köyceğizdeki 23 adrese eş zamanlı şafak baskını düzenledi. Operasyonda 33 kişi fuhuşa aracılık ve yer temini ettikleri iddiasıyla gözaltına alındı.

Fethiye'de Fuhuş Operasyonu; 33 Gözaltı

9'U YABANCI UYRUKLU 16 KADIN KURTARILDI

Zorla fuhuş yaptırılan 9'u yabancı uyruklu 16 kadın ise kurtarıldı. Operasyonda, 3 pompalı tüfek ile bir miktar uyuşturucu hap da ele geçirildi.

Fethiye'de Fuhuş Operasyonu; 33 Gözaltı

KUCAĞINDAKİ ÇOCUKLA YÜZÜNÜ GİZLEMEYE ÇALIŞTI

Yabacı uyruklu kadınların Emniyetteki işlemelerinin ardından, İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edileceği öğrenildi. Operasyonda yakalanan şüpheli kadınlardan birisinin, kucağındaki çocuğuna sarılarak yüzünü gizlemeye çalışması dikkat çekti. Gözaltına alınan 33 şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Fethiye 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (21)

mülayim:

remo bu çocuğa çok üzülüdüm bu insanları bu hale getirenlere yazıklar olsun

21
1
yanıtYanıtla
adanalı:

aha budamı gol değil hocam genemi muğla

4
10
yanıtYanıtla
angaralı:

kadınların kimliklerine bi baksınlar tamamı adanalıdır

yanıt1
yanıt0
işçisiz:

bahg hele sesli gülüyurüm gardaş

yanıt0
yanıt0
OLURR YANİ:

Klasik artık yaa ne dıyelım sımdı buna, hergun cıkıyor boyle haberler, şimdi birşey dıycem ama hemen kızcanız kızmayın bence bunlarda geçinmek için bu haldeler herkes bır aıleye sahıp degıl beyler, oluyor yanı gunumuzde bunlar alıstık napalım sonu yok bunların, çocuklarımıza sahıp cıkalım bizler lütfen

8
3
yanıtYanıtla
misafir:

yorumlardan ortalığın sapık dolu olduğu belli. erkek olan adam, bir kadın onu ayartmaya çalışsa bile namuslu kalır. artık bu değil, tecavüzler var. adam olan, karısına, çocuğuna saygı gösterir, başkasına bakmaz. küçücük kızları düşürüyorlar, bu sapıklarda kendine pay çıkarmaya çalışıyor. resimde, kucağında çocuk olan kızcağızı takdir ettim. çok haber okuyoruzki, gayrimeşru diye öldürülüyor yenidoğan bebekler. kimbilir bu kız nasıl bu yola düşürüldü. yinede çocuğu öldürmemiş. kimbilir kimlerin esiri

9
1
yanıtYanıtla
gurbetci:

nerde bunlar yaw ben bulamiyom turkiyede

3
7
yanıtYanıtla
turgay kul:

evet küçükken annelerimiz babalarımız dünyanın sonunun alametlerini anlatırken zina bina çok olaçak derlerdi her halde atlattık dünyanın sonunu baksanıza hepsinden bol miktarda var. . . .

4
4
yanıtYanıtla
hasan erdur:

internette binlerce eskorluk siteleri var buralarda fuhuş yapılıyor. devlet niye bu sitelere izin veriyor kapatmıyor acaba. göstermelik baskınlarla olmuyor açın internette bulunduğunuz sokağa kadar eskortluk siteleri var.

7
0
yanıtYanıtla
hüseyin kaya:

bırakın avratları yahu bayram yapalım ağız tadıyla muğlada

1
5
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title