Haberler

Fethiye'de Evde Eğitim Gören Öğrenciler Karne Heyecanı Yaşadılar

Muğla’nın Fethiye ilçesinde evde eğitim gören ortaokul öğrencisi Enes Keçe, evinde karne heyecanı yaşadı.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde evde eğitim gören ortaokul öğrencisi Enes Keçe, evinde karne heyecanı yaşadı.

Karaçulha mahallesinde oturan Enes Keçe bahçede babasına yardım ederken iş makinasının altında kalması sonucu iki ayağı da kırıldı. Keçe ayaklarının kırılması nedeniyle evde eğitim göremeye başladı.

Evde karne heyecanı yaşayan Keçe'nin karnesini Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ve Şube Müdürü Şadiye Ceylan verdi. Keçe'nin isteklerini de dinleyen Kaya, çeşitli hediyeleri başarılı öğrenciye armağan etti.

Evde eğitim alan Keçe matematik dersi hiç görmediğini belirterek İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya'dan önümüzdeki dönem matematik öğretmeni istedi.

Evde ve Hastanede Eğitim Hizmetleri Yönergesi kapsamında kalan eğitiminin bir bölümünü evde almaya başlayan Keçe, takdir alarak ailesini gururlandırdı.

Evde eğitim alan Keçe, matematik dersi hiç görmediğini ifade ederek, İlçe Milli Eğitim Müdüründen matematik öğretmeni istedi. Keçe'nin bu istediğini hemen gerçekleştireceklerini belirten Kaya; "Enes çok değerli bir çocuğumuz. İlçemizde evlerinde eğitim gören 7 öğrencimiz var. Bunlar değişik sebeplerden dolayı raporlu olan öğrencilerimiz. Bu devletimizin güzel bir uygulaması. Okula gidemeyenin ayağına okul gidiyor. Olması gereken de buydu. Türkiye çağdaş eğitimi yakalamış olmanın gururunu yaşıyor. Bu projeyi başlatan Milli eğitim Bakanlığımıza öğrenci ve veliler adına teşekkürü borç biliyoruz. Eskiden böyle bir şey yoktu. Evde yatacaksınız, sınıfta kalacaksınız ve kimsede ilgilenmeyecekti. Bugünler insana verilen değerin bir göstergesi" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faruk Kaya Karaçulha Fethiye Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title