Haberler

    Fenerbahçeli Futbolcu Şener Özbayraklı Artvin'de

    Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Şener Özbayraklı, tatil için geldiği memleketi Artvin'de Trabzonspor Borçka Futbol Okulu'nu ziyaret etti.

    Ziyarette burada yürütülen çalışmalar hakkında okulu kurucusu Osman  Genç ve antrenör Ali Hikmet Özcan'dan bilgi alan sarı-lacivertli futbolcu, daha  sonra Borçka İlçe Stadı'nda minik futbolcuların idmanına katılarak pas çalışması  yaptı.
    Şener Özbayraklı, yoğun ilgiyle karşılandığı minik futbolcular ve  vatandaşlara imza dağıtarak, fotoğraf
    çektirdi.
    Milli oyuncu, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kendisinin  Borçkalı olduğunu ifade ederek, çocukluğunun geçtiği, amatör olarak ilk futbol  oynadığı ilçede çocuklarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
    İlk lisansını Borçka'da Esnafspor'da aldığını belirten Şener  Özbayraklı, "Burayı çok özlüyorum. Her sene geliyorum. Hayatta olduğum sürece de  burayı bırakmam. Ben burada toprak sahada futbol oynadım." dedi.
    Şener Özbayraklı, bir basın mensubunun yurt dışında futbol oynama  planının olup olmadığı yönündeki bir soru üzerine "Futbol anlık değişen bir şey.  Şu an sözleşmem var, Fenerbahçe'de devam ediyorum, nasip." ifadesini kullandı.
    Takım olarak Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için ön eleme  oynayacaklarını belirten savunma oyuncusu, "İnşallah Şampiyonlar Ligi'ne kalırız.  Eğer Şampiyonlar Ligi'ne katılırsak benim de bu ligdeki ilk sezonum olacak.   Fenerbahçe için hayırlısı olsun. Biz gelip geçiciyiz, kulüpler kalıcı." diye  konuştu.
    Şener Özbayraklı, Rusya'da başlayacak Dünya Kupası ile ilgili  düşüncelerini açıklayarak, "Keşke biz de Dünya Kupası'na katılabilseydik ve biz  şampiyon olsaydık. Kim hak ediyorsa o şampiyon olsun ama Brezilya ve Arjantin üst  düzey futbol oynuyor. Onlardan biri şampiyon olur." değerlendirmesinde bulundu.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Şener Özbayraklı Borçka Futbol Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title