Haberler

Fenerbahçe'nin Hollanda Kampı Devam Ediyor

Fenerbahçe, Hollanda'nın Arnhem kenti yakınlarındaki Dieren kasabasında yeni sezon çalışmalarını sürdürüyor.

Fenerbahçe, Hollanda'nın Arnhem kenti yakınlarındaki Dieren kasabasında yeni sezon çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı-lacivertli takım, bugün sabah yaklaşık bir buçuk saat süren antrenmana, hafif koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Tüm futbolcuların katıldığı antrenmanda teknik direktör Zico'nun Alex'e penaltı çalışması yaptırması dikkat çekti.

Kemal ve Selçuk, antrenör Önder Özen ile sadece koşu ve açma germe hareketleri yaparken Can Arat'ın özellikle kafa topu çalıştığı görüldü.

Top kapma oyunuyla devam eden antrenman, yarı sahada oynanan çift kale maçla sona erdi. Teknik direktör Zico, çift kale maçta futbolculara, önce sadece sol ayaklarını daha sonra ise sadece sağ ayaklarıyla oynamalarını söyledi.

Bu maçta forvet olarak oynayan kaleci Volkan'ın müthiş röveşata golü arkadaşlarından alkış aldı. Rüştü de bu maçta oyuncu olarak görev yaptı.

Daha önceden idman sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayacağı açıklanan kaleci Rüştü, bugün bazı gazetelerde çıkan röportajların kendisine ait olmadığını belirterek bugünkü toplantıyı protesto etti ve röportaj vermedi.

Bu arada takımın antrenman yaptığı sahanın değiştirileceği açıklandı. Teknik direktör Zico'nun taktik antrenmanlarını daha iyi bir sahada yaptırmak istediği ve bu nedenle takımın şu an kaldığı otele 17 kilometre uzaklıktaki Lünen kentinde, bir çift sahada salı gününden itibaren antrenmanlara devam edileceği bildirildi.

Öte yandan Fenerbahçe'nin Ganalı futbolcusu Stefan Appiah'ın, bu sabah Türkiye'den gelerek kampa katıldığı açıklandı.

Kamp bitiminde daha önce Amsterdam'dan Türkiye'ye dönmesi beklenen Fenerbahçe'nin, Brüksel'den döneceği açıklandı. Sarı lacivertli kafilenin THY'ye ait bir uçakla 17.30'da İstanbul'a döneceği bildirildi.

''Sarı kanaryalar'' bu akşam, Almanya-Hollanda sınırında bulunan Kleve şehrinde Ukrayna'nın Metallurg Donetsk takımı ile FCK1 stadında karşılaşacak. Mücadele TSİ 20.30'da başlayacak. Maçı Kanal D naklen verecek.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title