Haberler

Fenerbahçe, Bir Günlük İznin Ardından Derbi Maçın Hazırlıklarına Başladı

Fenerbahçe, Hafta Sonunda Ezeli Rakibi Galatasaray ile Oynayacağı Derbi Maçın Hazırlıklarına Bir Günlük İznin Ardından Başladı.

Fenerbahçe, hafta sonunda ezeli rakibi Galatasaray ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

Samandıra Tesisleri'nde Teknik Direktör Arthur Zico yönetiminde yapılan ve yaklaşık 1 saat 40 dakika süren antrenmanda Sarı-lacivertli futbolcular; düz koşu, koordinasyon ve istasyon çalışmasının ardından hücum ve defans organizasyonları üzerinde çalıştı. Daha sonra futbolcular iki gruba ayrılırken, bir grup antrenör Edu yönetiminde çabukluk ve şut, diğer grup ise teknik direktör Zico yönetiminde pas, hücum, yan top ve defans çalışması yaptı. Antrenman yarı sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.

Antrenmana izinli olduğu bildirilen Ganalı oyuncu Stephen Appiah ile sakatlığı bulunan Tümer ve hafif rahatsızlıkları olan Can ile Vederson katılmadı. Antrenmanda sakatlıkları süren Deniz, Gürhan ve Serdar ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Öte yandan, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla tesislere gelen engelli bir grup çocuk ve aileleri, Sarı-lacivertli takımın antrenmanını izledi. Engelli çocuklar, antrenman sonrası futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirirken, kendi yaptıkları el işlerinden oluşan hediyeleri Sarı-lacivertli futbolculara verdi. Engelli çocuklar, en büyük ilgiyi Brezilyalı yıldız Roberto Carlos'a gösterdi. Roberto Carlos da, çocukların bu ilgisini karşılıksız bırakmayarak, hepsiyle ayrı ayrı fotoğraf çektirdi.

Fenerbahçe, yarın akşam yapacağı antrenmanla Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürecek.

(İY-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title