Haberler

Fenerbahçe - Barcelona Lassa Maçının Ardından

Fenerbahçe Başantrenörü Obradovic: "Rakibimiz kim olursa olsun ona göre hazırlanmalıyız"Barcelona Lassa Başantrenörü Bartzokas: "Fenerbahçe çok iyi bir takım"Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, Barcelona Lassa maçının ardından düzenlenen basın toplantısına katıldı.

Fenerbahçe Başantrenörü Obradovic: "Rakibimiz kim olursa olsun ona göre hazırlanmalıyız"

Barcelona Lassa Başantrenörü Bartzokas: "Fenerbahçe çok iyi bir takım"

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, Barcelona Lassa maçının ardından düzenlenen basın toplantısına katıldı.

Öncelikle 68-65 kazandıkları maçı değerlendiren Obradovic, ardından play off turunda yapmaları gerekenlere dikkat çekti. Zeljko Obradovic'in açıklamaları şöyle;

"Euroleague'de normal sezonun son maçını oynadık ama öyle bir pozisyondayız ki bu maçın sonucu her şeyi belli etmiyor. Üç gündür yaptığımız çalışmadan çok memnunum. Oyunculara da antrenmandaki oyunlarının maç için yeterli olacağını söyledim. Bugünkü tabloda antrenman ile sahadaki oyun çok farklıydı. Çok fazla top kaybı yaptık. (17) Ribauntları domine ettik ama atışlarımız kötüydü. İstekli oyunla kazanmayı başardık. Bundan dolayı da oyuncuları tebrik ederim. Şu çok önemli ki play offlarda hücum şeklimizi mutlaka değiştirmeliyiz.

Çeyrek final serisinde rakibimizin kim olacağı belli değil ama ilk iki maçımızın deplasmanda olacağı belli oldu. Rakibimiz kim olursa olsun ona göre hazırlanmalıyız. Öncelikle herkesin sağlıklı olması gerekiyor. Son antrenmanda Dixon hariç tüm takım vardı. En önemlisi de tüm takım çalışabilmemiz. Taraftarlara desteklerinden dolayı yine teşekkür ederim. Bize maçı kazanacak enerjiyi verdiler. Başkanımız Aziz Yıldırım ve yöneticilerimiz bizi desteklemek için geldiler; çok teşekkür ediyorum.

İsteğimiz normal sezonda birinci olmaktı ama tahmin edemeyiz tabii. Ne desek yalan olur. Önemli şeyler başarmak için takım kurduk. Sezon sonunda tüm değerlendirmeyi yapacağız ama ona çok var. Pazar günü çok önemli Banvit maçımız var. Bütün küçük detayları konuşacağız."

Barcelona Lassa Başantrenörü Georgios Bartzokas ise, "Bizim için her maç önemli. Çok iyi oynadık. Kontrol bizdeydi. Hücumda çok

iyiydik. Sabırsız oynadığımız anlarda top kayıplarımız oldu. Son bölümde Bogdanovic'i tutamadık. Fenerbahçe çok iyi bir takım. Şunu söylemem lazım, bir şikayet değil ama 45 dakika boyunca sadece 5 serbest atış kullandık. En son izlenen pozisyonda top Fenerbahçe'ye verildi ama bizdeydi" şeklinde konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Açıklamalar

HABER - KAMERA: HAKAN TARHAN - İSTANBUL /DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zeljko Obradovic Fenerbahçe Lassa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title