Haberler

Feldkamp'ın Basın Toplantısı

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Fenerbahçe ile Oynayacakları Derbi Maçın Şampiyonluk Adına Çok Önemli Bir Karşılaşma Olduğunu Düşünmediğini Belirterek, "Bu Maçın Neticesi Şampiyonluğu Etkilemez. Benim İçin Önemli Olan Genç Takımımın Fenerbahçe Karşısında Neler Yapacakları" Dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maçın şampiyonluk adına çok önemli bir karşılaşma olduğunu düşünmediğini belirterek, "Bu maçın neticesi şampiyonluğu etkilemez. Benim için önemli olan genç takımımın Fenerbahçe karşısında neler yapacakları" dedi.

Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde derbi maçla ilgili bir basın toplantısı düzenledi. Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maçın şampiyonluk adına çok önemli bir karşılaşma olduğunu düşünmediğini belirten Feldkamp, "Daha önümüzde 20 maç var. Şampiyonluk adına çok önemli bir maç olduğunu düşünmüyorum. Bu maçın neticesi şampiyonluğu etkilemez. Mağlup olabiliriz, ama iyi oynayarak mı, kötü oynayarak mı ? Geçtiğimiz hafta 10 kişi oynarken bile takımımızın gücünü gördük.

Mağlup durumdan bereberliğe getirdik. Daha çok yeni bir takımız. Benim için önemli olan genç takımımın Fenerbahçe karşısında neler yapacakları" diye konuştu.

Bir gün kendilerinin de mağlup olacağını dile getiren Feldkamp, "Bir gün biz de maç kaybedeceğiz. Bu yenilgi olduğu zaman belki yöneticilerimiz beni bile gönderebilir, bunu bilmiyorum. Beni ilgilendiren Galatasaray. Onun için bugün idmana çıkmadım ve yöneticilerimiz ile görüştüm. Yöneticilerimiz ile konuşmam gereken şeyler vardı" dedi.

Derbilerden ve Fenerbahçe gibi bir takıma karşı oynamaktan zevk aldığını belirten Feldkamp, "Fenerbahçe gibi bir takıma karşı oynamaktan zevk alıyorum. Geçen yıllarda bu tür maçları tribünden izlemiştim. Şimdi görev alanımda izleyeceğim. Türkiye ligi için çok süper bir maç olacaktır. Umuyorum ki herkes bunun süper bir maç olması için elinden geleni yapacaktır" diye konuştu.

Fenerbahçe karşısında önemli oyuncularından yoksun olarak sahaya çıkacaklarını dile getiren Feldkamp, "Fenerbahçe karşısında Lincoln, Linderoth ve Ayhan gibi orta sahadaki önemli silahlarımız olmayacak. Bir hoca için kapanması zor büyük bir delik. Eksiklerimizi biliyoruz ve ona göre çalışıyoruz. Bütün bir hafta boyunca takımı biraraya getirmek için çalıştım. Defansta forvet kadar alternatifim bulunmuyor. Defansta, forvetteki kadar alternatifim olsaydı, şu anda çok rahat olurdum" ifadelerini kullandı.

Alman teknik adam, Fenerbahçe'nin en tehlikeli oyuncuları kimler?'' sorusuna, "Geçtiğimiz yıllardaki takımın başında aldığım galibiyetler geride kaldı. Şimdiye bakıyoruz. Fenerbahçe stadında yazarlık yaptığım dönemde Galatasaray maçını izlemedim. Fenerbahçe'nin en tehlikeli oyuncularını veya tedbir alacağımız oyuncuları sizlere neden söyleyeyim? Onu yalnızca futbolcularıma söylerim. Bunun kolay olmayacağı kesin. Bunu size niye söyleyeyim ki? Benim takımımızda olsaydınız belki söylerdim. Ama çok iyi bir

takım olduklarını söyleyebilirim" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı sonrasında takımdan ayrılacağını açıklayan Hasan Şaş'ın gitmesinin ya da kalmasının kendi işi olmadığını söyleyen Feldkamp, "Yöneticilerimiz ile Hasan Şaş konusunu görüştük. Ama önce federasyonun vereceği cezayı görmemiz gerekir. Bu açıklama tek başına Hasan Şaş'ın açıklamaları. Benimle bu konuda hiç görüşmedi. Hasan'ın gideceği varsa, bu benim işim değil, yönetim ve menajerin işi. Tabii bana sorarlarsa, fikrimi söyleyeceğim" ifadelerini kullandı.

Sakat futbolcuların durumları ile ilgili bilgi veren Kulüp Doktoru Murat Çevik ise, Lincoln'ün bugün hala antrenmana çıkamamış olmasının derbi maçta oynama ihtimalini azalttığını ifade ederek, "Lincoln'ün oynayabilmesi adına son şansımızı deniyoruz. Lincoln'ün bugün hala antrenmana çıkamamış olması derbi maçta oynama ihtimalini azaltıyor. Linderoth'un da ciddi bir sakatlığı ve problemi var. Çok uzun süre ağrılarla oynadı, artık ciddi bir şekilde tedavisine yönelmemiz gerekiyordu. Gerekli incelemeleri

yaptık ve teşhisimizi koyduk ve tedavisine başladık. Şu dönemde ona yüklendiğimiz takdirde gelecekte belki daha büyük bir sorunla, daha uzun bir iyileşme süreciyle karşılaşabiliriz. Dünkü antrenmanda sakatlanan Mehmet Topal'ın ise önemli bir sakatlığı bulunmuyor. Ayhan'ın da sıkıntıları da hala sürüyor" dedi.

(EE-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title