Haberler

Fabrikada Çalışan İşçi Patlamada Çıkan Ateş Topu ile Havaya Uçtu!

Güncelleme:

Çin'de hidrojeneratör reaktöründe temizlik yapıldığı sırada meydana gelen patlamada bir işçi çıkan alev topuyla havaya savruldu. Dehşete düşüren patlama kameralara anbean yansıdı.

Dünyanın en büyük ekonomilerinden Çin'de bir hidrojeneratör reaktöründe temizlik yapıldığı sırada patlama yaşandı. 2018'in mayıs ayında yaşandığı belirtilen olaya ait görüntüler ise izleyenleri dehşete düşürdü. Wang Moumou isimli Çinli yetkili temizlik yaptığı sırada yaşanan patlamadan yaralı olarak kurtuldu.

Çin'de bulunan bir hidrojenasyon reaktöründe yapılan rutin temizlik çalışmaları sırasında birbiriyle etkileşime geçmemesi gereken iki kimyasal gaz bir araya gelerek korkunç bir patlamaya sebebiyet verdi.

KİMYASALLARIN BİR ARAYA GELMESİYLE PATLAMA OLDU

1 numaralı reaktörü temizleyen Wan Moumou isimli fabrika işçisi temizlik sırasında reaktörün içine patlayıcı maddelerin girmesine sebep oldu. Temizlik yaparken, reaktörün içerisinde koruyucu nitrojen gazının olmadığını fark etmeyen Moumou, ethanol ile diğer kimyasalların bir araya karışmasıyla birlikte patlamaya maruz kaldı.

İŞÇİNİN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPILMADI

Hirdojenasyon reaktöründe bir anda yaşanan patlama ile ne olduğunu anlayamayan Moumou metrelerce yükseklikteki platformdan adeta uçtu. Yetkililer olayla ilgili soruşturmaya devam ederken, ethanol ile Raney nikelinin havayla temas etmesi sonucunda patlamanın yaşandığını duyurdu.

Moumou'nun sağlık durumu ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

Fabrikada Çalışan İşçi Patlamada Çıkan Ateş Topu ile Havaya Uçtu!

Fabrikada Çalışan İşçi Patlamada Çıkan Ateş Topu ile Havaya Uçtu!

Fabrikada Çalışan İşçi Patlamada Çıkan Ateş Topu ile Havaya Uçtu!

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Çin Halk Cumhuriyeti 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma?
500

Yorumlar (32)

BURSALI:

TC İSE NORMAL İŞ GÜVENLİĞİ SIFIR(0)

5
26
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Yahu ironi mi yaptın gerçekmi daha başlığı bile okumaz mı insan.

yanıt10
yanıt0
BURSALIMISIN KADİFELİ GELİN:

SEN BURSALISIN TABİ YOKSA OLAY NERDE OLMUŞ ÖNCE OKURDUN AMA NERDE HEMÖEN SALLAMAK VARKEN OKUMAKTA NEYİN NESİ

yanıt0
yanıt0
DÖKÜMCÜ:

TÜRKİYE NEDEN BÖYLE NİN TAM CEVABI BİR YORUMCUDAN İNCİLER.

yanıt0
yanıt0
BURAK DORUK:

Çok iyi

1
27
yanıtYanıtla
ERGÜN K.:

ÇOK KÖTÜ ALLAH KİMSEYE BÖYLE ÖLÜM GÖSTERMESİN

13
1
yanıtYanıtla
hakan:

işçinin sağlık durumu ile ilgili bilgi paylaşılmadı deniyor. işçiyi bulabilmişler mi acaba adam ışınlandı resmen

12
1
yanıtYanıtla
artvin:

orayı karıştıma hakan kardeşim adamın tüm organları havada uçuştu mecburen yaralı dediler

yanıt0
yanıt0
DELİDİR AMA !:

Yukarıdan salına , salına parçacıklar iniyordu . Adam tüy olmuş . . .

5
5
yanıtYanıtla
iNSAN iCADI:

TELEPORTER MAKiNESi O , ADAM KAYBOLDU

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title