Haberler

Ev Sahibini Aylar Sonra Gittiği Evinde Pitbull Yavruları Karşıladı!

Güncelleme:

Meral Kuruz, bir süredir kullanmadığı evinin bahçesinde Pitbull ve Golden Retriever cinsi 15 köpekle karşılaştı. Kaçak yolla satıldığı düşünülen köpekler barınağa sevk edildi

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, bir süredir kullanmadığı evine giden 35 yaşındaki Meral Kuruz, bahçede 9'u Pitbull, 6'sı Golden Retriever cinsi olmak üzere, 13'ü yavru diğerleri anne toplam 15 köpekle karşılaştı. Edremit Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Veterinerlik Hizmetleri Birimi görevlileri, evden aldıkları köpekleri tedavilerinin yapılması için Edremit Belediyesi köpek barınağına götürdü.

YENİ DOĞUM YAPMIŞ 1 PİTBULL, 1 GOLDEN RETRİEVER, 13 YAVRU!

Yeni doğum yapan Pitbull cinsi köpek 8 yavrusuyla, Golden Retriever cinsi köpek ise 5 yavrusuyla evin bahçesinden alınarak Edremit Belediyesi köpek barınağına konuldu. Jandarma ekipleri, köpekleri buraya kimin bıraktığının belirlenmesi için çalışma başlattı. Veteriner Oğuz Koray Bacaksız, "Köpekler genel sağlık kontrollerinden geçirilerek gerekli tedavileri yapılacak. Pitbull cinsi köpekler tekrar salınmayacak. Büyük ihtimalle bizim misafirimiz olacaklar" dedi.


KAÇAK KÖPEK SATIŞI YAPILIYOR OLABİLİR Mİ?

Ev sahibi Meral Kuruz, "Akçay'da oturuyorum. Uzun süredir buraya gelmemiştim. Kapıyı açtığımda şok oldum" dedi. Mahalle sakinleri ise evin boş olmasından faydalanan bir kişinin evde köpek ve kuş beslediğini belirterek, "İhbarda bulunduk ama kimse ilgilenmedi. Kaçak köpek satışı yapıldığını düşünüyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Edremit Belediyesi Kadıköy Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title