Haberler

Eşinin Burnu, Korumasının Kolu Kırık

Güncelleme:

Sivas Valisi Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat'ı taşıyan makam aracı kent merkezi yakınlarında kaza geçirdi.

Kayseri'den dönerken meydana gelen kazada Vali Ali Kolat'la birlikte aynı araçta bulunun eşi İlksen Kolat'ın burnunda kırık olduğu tespit edildi. Acil Servis'te yapılan ilk müdahaleden sonra kulak-burun-boğaz servisinde tedavi altına alındı. Aynı araçta bulunan vali koruması Aydın Demir'in kolunun kırıldığı, şoför Mehmet Nadir Acar'ın ise belinde ağrı bulunduğu ifade edildi. Yaralıların hastanedeki tedavisi sürüyor. Kendisinin iyi olduğunu belirten Vali Ali Kolat, hastaneye ziyarete gelenlere teşekkür ederek, kimsenin beklememesini istedi.

SivasSPOR BAŞKANI OTYAKMAZ ZİYARET ETTİ

Bu arada bugün kente uçakla inmesi beklenen ancak hava muhalefeti nedeni ile Kayseri'ye inmek zorunda kalan Sivassor Başkanı Mecnun Otyakmaz'da, karayolu ile Kayseri'den Sivas'a geldi. Yoldayken Vali Kolat'ın kaza haberini alan Otyakmaz, ilk olarak Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne geçerek Vali Ali Kolat ve beraberindekilere geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mecnun Otyakmaz Ali Kolat Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title