Haberler

Eşini Dövüp 3 Oğlunu Bıçakladı

Karaman'da Çobanlık Yapan Davut Doğancı, Kendisini Terk Ederek Konya'ya Yerleşen Eşi ve 3 Çocuğunun Kaldıkları Evi Bastı. Davut Doğancı, Eve Dönmeleri Teklifini Reddeden Eşini Dövdükten Sonra 3 Çocuğunu Bıçakla Yaraladı. Çıkan Kavgada Davut Doğancı da Bacağından Bıçaklandı.

KARAMAN`da çobanlık yapan Davut Doğancı, kendisini terk ederek Konya`ya yerleşen eşi ve 3 çocuğunun kaldıkları evi bastı. Davut Doğancı, eve dönmeleri teklifini reddeden eşini dövdükten sonra 3 çocuğunu bıçakla yaraladı. Çıkan kavgada Davut Doğancı da bacağından bıçaklandı.

Karaman`da çobanlık yapan Davut Doğancı`nın (38) eşi ve 3 oğlu yaklaşık 1 ay önce evi terk ederek, Konya`ya geldi. Şerife Doğancı (36) ile çocukları F. (14), M. (17) ve İbrahim Doğancı (19) Konya Karatay ilçesi Çatalhöyük Mahallesi`nde tuttukları bir eve yerleşti. Davut Doğancı, Konya`ya gelerek, eşi ve üç çocuğunun evini buldu. Davut Doğancı, eşi ve çocuklarına ``Ya Karaman`a dönün ya da beni yanınıza alın`` teklifinde bulundu. Şerife Doğancı ile üç oğlu, teklifi kabul etmedi. Bu duruma sinirlenen Davut Doğancı ile eşi arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. İddiaya göre Davut Doğancı, eşi Şerife`yi dövmeye başladı. 3 çocuğunun da kavgaya karışması üzerine baba Doğancı, yanında taşıdığı bıçakla çocuklarına saldırdı. Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan F., M. ve İbrahim Doğancı, Konya Numune Hastanesine kaldırıldı. Ciğerlerine isabet eden bıçak darbesiyle ağır yaralanan F. Doğancı`nın sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi.

Arbede sırasında bacağından bıçakla hafif yaralanan baba Davut Doğancı, kendisini çocuklarının bıçakladığını söyledi. Anne Şerife Doğancı ise eşinin kendi kendisini yaraladığını iddia etti. Davut Doğancı yapılan tedavisinin ardından polis tarafından gözaltına alındı. Şerife Doğancı ise hastane önünde sinir krizi geçirdi.

Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

ÖS(SK/COŞ)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title